pretend is the easy way to live life...

ska snart gå ut med hundarna på sista promenaden för i dag, sen blire sängen och en film att somna framför... valborgs i morgon ska spenderas med Jänny och kanske millan :) måste snacka med millan bara , men de är ju de att jag inte har hennes nummer för att jag har bytt mobil och så kan jag inte logga in på Msn... ska försöka få tag i henne på skolan elle nå.. Laaaaaaters !

he he

I tisdas var vi å fota i studion, de var KUL ! typ första gången vi var där och fota seriöst, och det var väldigt länge sedan vi börja media liksom! en bild på mig å Jänny som vi fotade :D


Oolalalalal :D

i går beställde jag kläder från H&M och jag kommer nog få dom nästa vecka! :) har inte orkat skriva någonting dom senaste två dagarna, men men.. och nu orkar jag inte skriva mer ! x)

Bilder..

två bilder som jag tog på en fotoövning.. ( Oredigerade)
En bild till kokboken som våran klass håller på att göra :) ( min och jennys Cupcakes)
Dokumentär foto!
Ooooh Yääs :) nu ska jag nog sluta sitta vid datorn och göra nånting vettigt här på skolan.. Laters!

Crashed ! ;)

Sitter och tänker varför jag alltid drömmer att min dator går sönder..  att skärmen lossnar och att glaset i skärmen är krossad typ :S men tur som är så är den HEL !haah, sitter nog för mycket på datorn om jag drömmer om den på natten. i alla fall så mår jag lite bättre nu.. det är nog för att jag har sovit i 4 timmar på dagen i dag jag  mår bättre.. så jag kan nog fara på skolan morgon om jag inte nu börjar må sämre igen .. vi får hålla tummarna för mig.



hello there.

ligger i soffan och fdööör ! jag har gått å blivit förkyld, inte bra de.. jag som i går sa att jag inte skulle bli sjuk. men så går det ibland , men jag har i alla fall inte varit sjuk på jätte länge förnst nu! så man får hoppas att man blir frisk snart.. yeeah ! yaaa.. men nu ska jag dra mig ut å få lite frisk luft i lungorna , Laters!

fortsätt simma !

Kom nyss hem från Happis :) kollade på tapeter till mitt rum , men jag hittade inget som jag var riktigt förtjust i så vi ska fortsätta kolla här i kalix. är riktigt less den oranga tapeten i mitt rum som min syrra valde då hon hade de rummet, så jag ska byta till Svart vitt , en fondvägg som är svartaktig och resten vitt och sen jag ska jag köpa en massa vägg klistermärke, o en massa färgglada kuddar :) ska slänga ut soffan och ta in en fotöjl sen blir det att sätta i hop två 90 sängar så jag får en 180s säng ! lite härligt !! :D

OOooooh Yäääh ! SLAAM !

Någon frågar " går du på särskola?" "nej" Så går man på media...

Tyckte den var lite rolig eftersom jag går på media och är lite knasig XD

Huvva ! x)

Kom nyss hem från Långträsk! tycker inte om att vara där.. ger mig värsta obehagliga känslan haha, men det är  nog för att alla har berättat en massa spökhistorier om det stället liksom.. aja, i dag har jag iaf städat hos maud o tjänat 500 kr. riktigt bra eftersom jag ska beställa endel från H&M snartis! YÄY! åååååh va jag vill fylla ARTON ! och fara med mina kusiner till uppsala och Parta !!! x) för just nu är Johanna, david , amanda, simon, josse och typ alla där borta och jag måste stanna här, usch.. kan inte tiden gå snabbare ?

HEMMA !

Ikväll ska jag sova hemma :) har inte gjort det på en vecka exakt! är ändå gaanska skönt att vara hemma men det är så skönt att vara borta ibland och bara ta det lungt. dom senaste tre dagarna har jag suttit med näsan i boken konstant ! och jag har faktiskt lärt mig nåntingt, haha brukar vara ganska dålig på att plugga men nu när maud har hjälpt mig så har det gått jätte bra ! snart ska jag gå och byta sängkläder, duscha och läsa igenom boken sen se serier i nån timme och sen ska jag sova... får se hur det kommer gå att sova utan Archie har ju haft han i rummet då jag har sovit, haha får väl ta katten in till rummet x)

nu'ere kväller !

nu ska jag snart sova.. i alla fall försöka :) aja jag är väldigt stolt över mig själv i dag och kommer sova gott för att jag har suttit i två timmar i sträck och bara pluggat och svarat på frågor till samhällsprovet som jag ska göra på fredag. känns som att jag kan det mesta men jag lovar att jag inte kan det så jag ska nöta på mera i morgon och hoppas på ett G! godnatt!

21 april 09:06

håller på att bli förkyld märker jag.. känns inte så bra.. jag vill bara sitta hemma å dööö, men jag ska i alla fall fara till skolan om 40 minuter. får inte missa nånting nu känner jag. men jag vet inte om jag kommer stanna hela dagen eftersom vi har samhälls o de kan jag plugga hemma, dessutom får jag alltid huvudvärk då jag är på skolan , ingen aning varför men det blir alltid så. har gjort mig klar å allt så just nu sitter jag i mauds soffa å chillar! riktigt skönt..

En tanke.


Jag har alltid varit konstig, och kommer alltid att vara KONSTIG ! Heh!






Börje och Ragnar !

haha , det är mina kompisar Hanne ( den röda tröjan) och millan ( blåa tröjan ).. tycker den är ganska så rolig x)



Pluggidoo..

Lilla lovisa sitter just nu i soffan och pluggar samhälls, hon tycker att det är JÄTTE jobbigt och vill verkligen bara ligga å sova just nu.. men hon har prov på torsdag så hon måste plugga. haha , rolit va?  jag har gått igenom nästan allt , men nu måste jag bara nöööta in det! maud ska förhöra mig då hon kommer hem, så vi får se om nåt har fastnat i min lilla hjärna! hoppas det för jag vill verkligen inte ha IG på provet , minst G och mest VG men jag har ingenting emot att få MVG ;) men jag har aldrig i hela mitt liv fått det på ett prov så jag tror inte att jag kommer få det nu. nu ska jag inte sitta och göra hinder för mig själv utan fortsätta plugga till ögonen blöder. BYE !

How to train your dragon !

Har inte orkat skriva nåt inlägg i dag för att jag har varit så trött! i alla fall så har jag ett filmtips till er, How to train your dragon! den är helt underbart bra och ni borde verkligen se denn ;) är det bästa animerade filmen jag har sett på länge ! dock såg jag den i ganska så dålig kvalla men det gick att se ! den har lite freaky humor och drakarna är skitcoola haha.. + att Gerard butler gör rösten som Hiccups pappa he he...



Draktränaren är ett äventyr som utspelar sig i en mytisk värld befolkad av väldiga vikingar och vilda drakar. Filmen är baserad på en bok av Cressida Cowell som kretsar kring en tonårig viking som lever på ön Berk, där det är en livsstil att slåss mot drakar.


se trailern Här !





SE DEN !

drömmer mig bort..

.. till klädernas underland... det är underbart haha, hitta nyss en tröja som är skitsnygg som jag vill ha.. men det är ju det med pengar.men man kan ju alltid drömma eller hur ?

finns på Lindex för ENDAST 99 KR !


skorna för 199:-



skulle kunna beställa det här men jag ska ju snart beställa andra grejer , om jag har råd så beställer jag definitivt detta ! :D

18 april 20:35

Jag lovar er att jorden kommer att gå under 2012 ! allting som händer nu är en del av det och jorden går under bit för bit.. tror faktiskt att den kommer att göra det haha x)

här ser ni vulkanens utseende på island , vissa säger att det ser ut som guds ansikte.. artikeln heter "Eyjafjallajökull visar sitt utseende ", ni hittar det i eran NSD på sidan 5. finns inte på internet.





dom säger att det ser ut som ett ansikte med Ögon, näsa och en mun..

Bilder...

nu när jag en mobil med kamera så har jag tagit lite bilder på archie, dennis och milton ( djuur  ) :)



Milton :)


Archie å Dennis






Archie nääääära :D

Vill ha !


till sommaren !


också till i sommar







går på ca: 800 kr, ska nog köpa det om nån vecka då studiebidraget kommer :)

Musik..

om ni skulle vilja veta vad jag har musik smak, så har jag gjort en spotify playlist med alla mina favoriter ! ENJOY!


Klicka på bilden !

LÖRDAG!

mp3 funkar inte... det är nåt fel med den, så jag ska lämna in den i veckan och ta tillbaka mina pengar ! Men jag fick faktiskt nånting som är myyycket bättre än den där Mp3 ! en ny mobil, iaf ny för mig haha :) det var mammas gamla och den kan ha musik å allt i den så jag är så glad att jag slipper min ihoptejpade nokia som ljudet är paj på :D och en sak till ! jag har beställt en ny jacka för 149 från Ellos och snart ska jag beställa lite sommarkläder från H&M , känns riktigt bra, men jag hade egentligen tänkt fara till Jänny ikv men jag får inte tag i henne :'( blää, har ju ny mobil och då är alla mina nummer borta och den gamla mobilen går inte igång.. Buhää så jag har INGA nummer, vilket känns BLÄÄIGT! aja , får väl försöka få tag i henne i morgon igen :) men nu ska jag fortsätta kolla runt på kläder !


det var den här mobilen :)


och den här jackan :)

Now I get it ! x)

nu har jag kommit på hur man gör med min Mp3, haha... har aldrig behövt göra som jag gör nu på mina tidigare :S aja , vi får hoppas att det funkar då jag använder den ;D för då ska jag gå ut på långpromenad med Vovvarna och sen börja plugga. kan nog inte fara till jenny på dagen i dag får fara på kvällen istället så jag får nånting gjort idag :)
det var den här jag köpte!


jag tog den svarta för det var den ända färgen dom hade :)

Mp3

I morgon ska jag få en Mp3 av Maud för att jag har borstat dennis, dock blir det inte en dyr en, utan en för ca.200-300 kr . men det blir bra , för jag är Sååå Jääävla less på min Ipod nano . jag hatar verkligen den, usch ska aldrig mer ha nån Ipod eller nåt av det för att Itunes är så jobbigt! blää.. det blir nog en sån här:


det är en sån som Jenny har :D hoppas den finns här i kalix annars avlider jag ! x)

chill chill chill me instantly

sitter just nu hos maud :) ikväll blir det nog bara att skriva lite, gå ut med hundarna och sen bara chilla liksom. jag ska skriva klart en sak i kväll och det är en uppsats som vi har fått från svenskan att skriva, den ska bara vara en sida så det går nog snabbt. nu ska jag dra ut med hundarna.

Hemma hos maud..

skulle egentligen stanna hos maud själv hela helgen för att hela deras familj skulle bort, men nu är det så att alla flyg i sverige har blivit inställda för att det har varit ett vulkanavbrott på island och då får flygen inte far ut pga av askan som flyger runt i luften och det kan pågå i flera månader. det var Bajs ! så snart blir det att fara hem för att maud kommer snart hem från luleå..


Torsdag...

Stannade hemma från skolan i dag.. for först med mamma och precis innan jag skulle sätta mig i bilen fick jag en jätte konstig känsla i magen och mådde illa, men jag for ändå iväg tills vi kom till staben och fick jag ont i magen åså. faan , ångest hela dagen för att jag stanna hemma, hade en massa saker på skolan som jag behövde vara med på. aja, får ta  igen det nån annan dag, ingen ide att oroa sig över det. men nu ska jag fortsätta sova, mår fortfarande ganska dåligt. Godnatt..


I'm In Miami Bitch !

Nöter denna låt för nuet ! :) tyckert den är skitnajs, har hört den för länge sen , men det är förnst nu jag börjar lyssna på den liiiksoom.. NI MÅSTE LYSSNA PÅ DEN ! ;D ANNARS KOMMER SAMARA OCH KRYPER UPP I ERAN SÄNGEN KLOCKAN 12 I NATT ! BE AFRAID ! I AM :(



Våra Hästar :)

våran familj har 4 hästar, mamma pappa och josse är dom som rider. inte jag för det är inte riktigt nånting som intresserar mig , men jag kan rida ibland om jag vill. dom är lite annorlunda från alla andra hästar, dom är alltså allergivänliga och rasen heter american baskir ( stavning) curly. dom är lite lockigare i pälsen. finns en massa saker att säga om dom , men ni kan ju själva googla deet :D

här är bilder på dom ;)



den vita är Summer-Snow och den bruna är Rocky, Rocky har vuxit till sig väldigt mycket nu eftersom att bilden togs i somras.


Det här är Melody :D


detta är Summer-snow, Sherokees Inka och Melody.

Slow Cow!

skulle vilja ha en sån just nu så jag kan fokusera på matten. det är tydligen en jätte bra dryck som förbättrar koncentrationen och en massa annat! GE MIIIIIG !!!


Keep up the spirit!

ni vet vem ni är och de jag vill säga är att håll upp hoppet ! jag vet att det kan vara väääldigt svårt, då man bara tänker på en sak.Tänk positivt, ingenting blir bättre om man inte gör det..

för jag tror på om man sänder dåliga tankar till någon, så börjar den personen må dåligt. men om man tänker bra tankar om någon så börjar den personen må bra ! vi ger varandra energi, och vi påverkar varandra otroligt mycket. jag vill inte sitta som värsta gnällkärringen och säga vad man ska göra, men det är i alla fall vad jag tror på! för man kan till och med bli sjuk om man mår dåligt psykist. jag försöker sända såå många goda tankar till er som möjligt, för jag tycker om er och vill inte att ni ska komma illa.. hoppas att allting kommer att lösa sig, allting kommer att lösa sig på ett eller ett annat sätt, det är så man måste tänka! Tänk positivt. Jag skänker väldigt många goda tankar till er varje dag, hoppas ni mår bra :) ♥



Nu är det sovaDaaaaaags..

nu ska jag duscha ! sen blir det direkt sängen och sova, och nu ska jag somna tidigt har jag bestämt för att i går somnade jag vid 3-4 tiden så jag har inte precis varit pigg på skolan inte ! Sov gott och dröm söta drömmar ! godnatt ! ;D

Staaben !

Sitter just nu på staben ! ska snart ha lunch och då ska jenny och anneli fara till tjorren och köpa kycklingbaugetter ! gott som bara den, men för att fördriva tiden så kan jag lägga in lite bilder... 
Min katt kasper , som har varit borta sen 2008...
Archie :) tror det är jenny som har fotat den :D
Archie IGEN !;D 
ARCHIE BÖLLE ! 
Haha jag vet att det typ endast var bilder på djur haha :D men whatever!

Kan inte sova..

Kan inte sova... som vanligt då alltså. kommer vara död i morgon/ idag på skolan känner jag... vill verkligen sova! men det går inte, jag har försökt och försökt, egentligen borde jag vara trött nu eftersom jag vaknade tio i dag ( tidigt för mig), plus att jag har varit ute och lekt med Theodor och rört mig ganska mycket! BLÄÄÄ! usch.. nä nu vill jag sova och vakna sen klockan halv sju! but it's never gonna hända! nu ska jag försöka igen genom att tänka fem saker jag har gjort bra i dag ! vilket kommer bli svårt eftersom jag brukar bara komma på en sak x) GODNATT DATORN!

Följ min blogg med Bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin

METRIC- Help I'm Alive!




Banan Kontakt !

Ikväll blir det chill framför filmen Defendor ! :) ingen aning om den är bra, men jag hoppas det! vill fara till Kalix och köpa gotta till filmen..men jag vet inte om jag tar mig dit, kanske man cyklar eller går? jag vet inte riktigt :S har slösat en J*vla massa pengar i helgen hehe, och på en massa skit också x) har nog gått kanske 400 kr ? he he... aja , jag har i alla fall lite pengar kvar... men nu ska jag försöka övertala nån att cykla med mig till kalix . Laters!






Sunday !

Idag är det söndag.. jag brukar gilla  söndagar eftersom då kan man bara chilla , men tanken av att skolan börjar i morgon är hemsk x) egentligen måste jag göra klart endel uppgifter men jag orkar inte just nu. håller på att steka en parisare till frukost, känns inte så lockande men man måste ju ÄTA :D solen skiner utanför, men jag ska stanna inne och se  på 5 avsnitt av the O.C som jag håller på att tanka hem. en chilldag helt enkelt, har inte haft en på Heeela lovet. har varit med någon varje dag och varit borta nästan varje dag ! nu väntar parisaren  på mig, BYE !

Lördagh..

Idag så har jag inte gjort ett piss, förutom att vara barnvakt åt Theodor.. sen på kvällen bakade jag en kladdkaka å såg på några avsnitt av The O.C.. och nu i morgon så kommer jag köpa godis sen plugga skallen av mig  ! jobbigt men sant..

Torsdag...

orkar inte uppdatera nå i dag.. laters!

Mumma !

kom precis hem från happis! har köpt en massa armband,ett diadem och rosettklämmor , en baseball jacka från Gina och ett svart linne :) allting gick kanske på 500-600 kr ? nu sitter jag i alla fall i soffan och chillar :) en bild tagen idag!



Godmorgon !

detta är vad jag har lyssnat nu på morgonkvisten!








Home Again !

Nu är jag hemma :) cyklade hem från Jenny och det var jätte läskigt ! tittade bakåt hela tiden och pratade med mig själv. och när jag skulle igenom kråkfällan så cyklade jag allt jag kunde, för jag trodde det skulle vara nån bakom nåt hörn och hoppa fram! usch huvva, jag skulle inte ha cyklat hem så sent, men men nu är jag i alla fall hemma och ska ta en macka och sen fortsätta se på The O.C! Gonatt :)



Happy Face !

Nu drar jag till Jänny och är där resten av kvällen :) Laters !






En fråga!

har fått en fråga vad happis är i inlägget nedanför :)
det är haparanda , kallar det happis ;) Haparande ligger på gränsen till Findland och där finns IKEA och Rajala (köpcentrum ) och på Rajalla brukar jag fara och shoppa littegranna.  Va kul att ni har hittat min blogg! hoppas ni gillar den och stannar :)

Sommar Sommar Sommar !

ÅÅÅååh vad jag längtar till sommarn, jag vill ha bort all snö just nu är väldigt less, men man kan i alla fall cykla nu vilket är bra. Men det går inte att gå ut utan att dra in ett kilo sand! I morse trodde jag faktiskt att det var sommar ute, för att solen värmde så, och jag ville verkligen inte titta ut och inse att snön var kvar. Usch, detta är nog den längsta vintern vi har haft på läääänge.



(förra våran, tror det var vid den här tiden, nu är det fullt med snö på gården.... (By: LolloViisa, anneli på bilden ;)  )

städning på G !

Idag skulle jag egentligen till Gabbie , men morsan sa om inte jag städar toan i dag så kommer vi inte fara till happis i morgon.. så jag stannade hemma  å städade rummet, får vara med Gabbie nån annan dag :) så nu har jag snart städat klart badrummet och ikv ska jag fara till Jenny för jag har inte varit med henne på en vecka typ :O så det ska bli roligt att träffa henne ! :D nu ska jag fortsätta med städningen !

Its going to be a Legen...Wait for it....Dary

haha , i brist på annat så tänkte jag skriva littegranna här om vad jag har sysslat med ikv.. jag har alltså för käkat middag , sen for jag marie och gabbie till millan och träffade dom i några minuter. sen for jag anneli marie daniel och gabbie till breviken å vänta på att daniel skulle duscha klart. sen for vi in till kalix och träffa Hanne och millan å nå "gang". sen for vi till gabbie och fikade å snackade. och nu är jag hemma och göra absolut ingenting. Haha ni fick Intressepil i ögat ! och nu ska jag se på The O.C , Gooodnight People!

.....

alltså seriöst ! detta är det SÄMSTA jag har hört på Länge !! HAH x) titta på det så förstår ni!




Tonight

just nu sitter jag med Milton och myser, min feta söta katt.. men innan de så har jag varit hos Gabbie och sett på film å snackat. och nu ikväll ska jag fara till Millan å vara med henne, Hanne och Gabbie ska nog bli roligt !


HAHA !

Kissie, Kenza, Blondinbella och foki kommer visas som serie på aftonbladet x) dom är tecknade och är vääldigt lika sig själva, förutom Kenza ! jag ska självklart titta på det! ska ni ?


Nya Brillor!

har försökt att ta en bra bild på mig själv fast det går typ inte x) fota då jag har på mig mina nya Glajjor.. ingen bild är jag nöjd med , men jag är ganska så självkritisk .. men jag ska ändå lägga upp en eller två bilder på mig själv. Så de SÅ!





Coraline

Coraline är en flicka som gillar att utforska sin omvärld, något hon ofta gör på egen hand då hennes föräldrar, trots att de är kärleksfulla föräldrar, är mycket upptagna människor. En dag hittar Coraline en nyckel som går till en låst dörr i familjens lägenhet och där det tidigare endast funnits en tegelvägg har nu uppenbarat sig en lång, mörk korridor som leder till en annan lägenhet som är en tillsynes exakt kopia av hennes egen. Här lever hennes Andra mamma, som ser ut som Coralines riktiga mamma men som i har knappar istället för ögon. Denna Andra mamman försöker fånga Coraline i denna värld.



såg nyss filmen och den var skitkonstig ! och läskig , men ändå ganska bra... gillar hur dom har gjort filmen, men det är absolut ingenting att rekommendera till småbarn, för till och med jag blev rädd x)
usch, den var hemsk men bra, jag tror meningen med filmen är att allting kanske inte är ytan utan att man måste se insidan av det också, så kanske det inte är så undebart som det ser ut att vara. tex om en familj ser ut  att ha det jätte bra och alla är lyckliga, så kanske det inte är så, förstår ni hur jag menar.. kan inte riktigt förklara det x) det finns jätte mycket att säga om filmen , men jag orkar inte sitta och analysera den här haha ....Jag kommer nog absolut inte kunna sova inatt ... rekommenderar faktiskt filmen till er som läser detta! man gillar den typ endast för att den är så WIEEERD XD men nu ska jag se på The O.C, Gooodnight !

..............

Fyfan.. är så arg och besviken...

Hemma!

för typ 3 timmar sen kom jag hem från stugan, har varit väldigt kul där faktiskt :) jag simon och viktor har nästan bara skrattat.. somnade i natt kring tre och var tvungen att stiga upp klockan nio för att komma över isen innan det skulle bli flövatten igen x) på vägen till stugan så åkte jag skoter med simon, och det gick snabbt det kan jag lova er! och sen då vi kom till isen så säger simon : Är du beredd för det kommer gå väääldigt snabbt.. sen gasa han gasen i botten det gick nog 130 eller mer, fyfan va läskigt säger jag  bara , haha jag blundade och höll i mig hårt som f****n för att inte flyga av.. man kunde ju inte sakta ner eller nånting för att då hade vi nog fastnat i flövattnet och det ville vi ju verkligen inte ! sen på hemvägen så åkte jag med viktor och det var ju ännu värre för han har ju inte ens handtag eller nånting att luta sig mot och jag hade ingenting för ögonen så det bara rann tårar för att vinden blåste då han körde så snabbt x) och då hade allting fryst och det var skare på isen och det vajjade hela vägen och jag höll på att ramla av några gånger tro mig ! aja , det var ändå skitskoj att åka skoter ! :D men det är nog sista gången man far till stugan i vinter eftersom att all snö håller på att smälta bort :(

NU till nåt hellt annat !! idag har hanne kommit hem och jag ska nog umgås med henne ! har inte ringt henne ännu men jag ska nog göra det efter middag å fråga om vill umgås , förstår om hon inte orkar i dag för att hon har åkt tåg i  en hel dag så om jag inte är med henne i dag så är jag med henne i morgon :D

Stugaaan :)

ikv ska jag till stugan! jag kommer hem i morgon, ska bli kul att komma bort från huset och träffa mina kusiner. så nu har jag inhandlat pistagenötter och cola Cherry, har faktiskt aldrig smakat så undra hur den kommer smaka.. hmm... det finns typ inget mer att berätta, men nu ska jag fortsätta packa..Laaters!

look at me now! ;)

vaaaf**an ska man göra i morgon ? ingen aning faktiskt, kanske man tar en prommis till att börja sen så kanske man umgås med någon. och vet ni vad jag har faktiskt lurat två pers i dag ! riktigt stolt må jag säga ! haha , lurade hanne och Linda, försökte lura mia men hon gick inte på det .. så här löd typ jag och hannes konversation på msn :

Jag- HANNE!!! vet du vad jag har gjort !!
Hanne-nee^^
Jag- jag har kört in med skotern i ett träd ikv, så den är typ helt paaj ! :/
Hanne- OOJJ! :O:O:O gjorde du dig illa ??
Jag- haha , APRIL APRIL DIN DUMMA SILL , JAG KAN LURA DIG VART JAG VILL! :D

haha jag har typ aldrig lyckat att lura någon på första april, är gäänska dålig på att ljuga, börjar nästan alltid att skratt x)



så nu säger jag bara Peace out and good night  !

I got my upsides and my downsides.

nanananananaaa... ligger just nu på golvet i mitt stökiga rum som skall städas i kväll faktiskt, i alla fall plocka upp alla kläder och fixa det lite snyggt ;] sen kanske jag drar till Anneli och hittar på nåt, eller så stannar jag hemma å bara tare chill..

HAH !

har nästan lust att ta bort inlägget tidigare, var ganska deppo då jag skrev det och det låter värsta löjligt de jag skrev XD  ! men nu är jag på bättre humör för att jag har shoooppppatt , smink och ett par skor blev det och det gick på ca 500 spänn.. fast jag hittade aldrig en skinnjacka , letade som tusan, men icke sa nicke ! och jag har ingen aning vad jag ska göra ikv, egentligen skulle jag jenny å linda fara på skotercrossen men det var ju så dyrt att komma in så då sket vi i det .. kanske man ringer o umgås med nån ? kanske man ringer jänny , har ju inte träffat henne sen i tisdags :( eller så stannar jag bara hemma å städar..

RSS 2.0