LollloViisa.wordpress.com

Nu hänger jag här istället!  :)

KLICKA PÅ MIG


Filmer jag vill se!

Här är några filmer jag vill se.  så får ni ju också lite tips på vad ni kan se..

En länk till ---> IMDB. där kan du kolla vilket betyg en film du vill se har fått :) du kan också gå in och kolla på deras top 250.


7,3 av 10 på IMDB



8,6 av 10 på IMDB



Denna Narnia film har dock bara fått 6.7 av 10 på IMDB. men jag vill ändå se den för att jag älskar sånna här filmer! har faktiskt läst första boken.


7,4 av 10 på IMDB


7,2 av 10 på IMDB

Denna film RED kommer jag att se ikv :) verkar vara bra faktiskt ! ;D

det är fler filmer som jag skulle vilja se, men jag glömmer alltid bort vilka x) aha

Ny serie!

En ny serie jag har börjat följa.. alltså den är inte ny, rätt gammal. har sett det på teve tidigare, men nu ska jag se alla avsnitt :)

Veronica Mars



sen en annan grej.. tänkte faktiskt köpa en ny mobil, men det kommer nog inte hända eftersom att den jag ville ha o så som det ser ut alla vill ha så är den slutsåld på telia. på comviq finns den också med då är den låst till comviq..



I morgon ska jag nog stiga upp tidigt o gå ut å fota om det nu är bra väder.. sen kanske man ringen Hanne å ser om hon vill umgås :)

2010!

Tycker att 2010  har varit ett både bra och jobbigt år! många saker har hänt och förändrats. hade en ide om att bli filmkritiker men den drömmen gick åt skogen! men upptäckte senare att jag vill bli nyhetsankare eller jobba på radio, den drömmen ska jag försöka uppfylla! har även sett många filmer detta år! en av favoriterna var Inception!

många tragiska grejer har hänt , men också många roliga saker som te.x att jag å mamma har kommit bättre överrens  och att jag har lärt känna nya människor :)

fick även min 160´s säääng! och så sparade jag ihop till en egen systemkamera! vilket jag är förvånad över att jag klarade av.. jag brukar vara den som spenderar pengar på skräpsaker och köper grejer bara för att få dra kortet x) sen så var jag fattig resten av månaden! men jag brukar alltid hitta något sätt att tjäna pengar på typ städa o sånt hemma hos någon ;) får inte allt jag pekar på av mina föräldrar precis. har alltid jobbat för det.

Och det bästa med detta år + en annan grej är att jag fick min FIIIINA lilla Rara glupska underbara mysiga filur Freja! :D



kommer inte i håg så mycket av det gågna året, men det har varit roligt iaf ;) Men nästa år kommer det bli bättre! 13 oktober blir jag 18 o tar körkort!! :D


RSS 2.0