Sometimes I wanna call you, but I know you won't be there...

sitter hemma och funderar på hur jag ska göra ikv.. ska jag dra ut eller ska jag köra hemmakväll med mig själv eller med nån kompis.. Hmm.. först tänker jag i alla fall städa mitt rum! det är ett måste för det är en riktig svinstia där inne just nu he he. Juste jag hittade bilder på milton då han var en liten kissekatt unge!

se så sööt han är!






Laaters  ! ;D

*You Lost me

Christina Aguilera - You Lost Me


Piss vääder...

det är väldigt dåligt väder i dag.. men det stör inte mig inte ! jag ska snart gå å duscha, platta håret å sånt. sen ikv får man se vad man hittar på... kanske man drar till hanne eller nåt ? har inte varit med henne på ett tag.. eller tilll jänny, henne måste jag träffa nån dag. har inte träffat henne på jätte lääänge :/ aja , laaateeeeers!

Planet 51

inatt ska jag se på Planet 51, är ju ensam hemma å sover.. känns lite läskigt :S fast jag har ju mitt katt milton här så de funkar ;D  har typ varit i stugan hela veckan ! jobbigt värre liksom hah xP men nu ska jag krypa till kojs efter en lååååååång dusch .. gonatt !

Kort i Kort Kort ;D

ligger just nu i min säng och kom nyss hem från anneli :) Idag har jag verkligen fått svettas! vaknade av att mamma ringde klockan tio och sa att jag skulle komma å klippa gräset, och det gjorde jag.. solen steekte som faaan  och svetten bara rann! bokstavligt talat haah X) sen när jag kom hem så duscha jag och drog en timme senare till friseringen för att morsan skulle klippa mig :) så nu har jag kort där bak och långt där framme. men mamma ska klippe det lite kortare där bak, kanske två tre centimeter.

sen vid fem for jag till Kalix med pappa å köpte, en mascara för 49 :-, ett mintgrönt nagellack för 35 :- och ett rosa läppstift :) hittade också ett par trekvartsbyxor på hansens för 300:-. så där försvann endel pengar hehe..

I morgon blire att fara till Luleå och hämta David samt shoppa lite, men nu ska jag se det senaste avsnittet av The secret life of the American teenager..Natti Natt !

Söndag..

Jag har sovit så gott i min säng i natt :) haha , men nu senare i dag så har jag inte mått så bra :/ jag har fått en sån huvudvärk.. skulle egentligen ha farit till JÄnny men jag orkade helt enkelt inte :( och vi har inte umgåtts på flera veckor :( men i morgon mår jag säkert bättre så då ska jag nog dra dit med cykeln och hälsa på :D

Ny SÄÄÄNG

Nu har vi fixad sängarna, så nu sitter jag i en 160's säng! riktigt Naajs må jag säga. Har till o med stoppad in teven i rummet igen, har ju inte kunnat ha den i mitt rum pga att jag tänker på "The Ring".... vi får se hur länge den kommer stå här inne He He. har hållt på att småfixa lite i rummet sen jag vakna, så nu ska jag no gå å duscha.. ingen aning vad jag ska göra ikv, vill hitta på nå KUL!

SommarLooooooV! ;D

Nu har jag Sommarloov, lite skönt alltså! nu är jag ledig Resten av Sommaren, Hela sommarn ! ;D I morgon hoppas jag på bra väder för då ska jag bara ligga å sola för första gången i sommar haha x) Ååååh va häärligt! ;D

RSS 2.0