Boom Shack a-lack!

i dag var jag inte på skolan för att jag "mådde illa", orkade helt enkelt inte fara.. så jag stannade hemma och gjorde lite uppgifter.. har gjort klart engelska bok grejset, insändaren och är nästan klar med eget ämne redovisningen :) behöver bara skriva ner vad endel saker innehåller så är jag faktiskt klar ! ;D sen har jag bara kvar :

  • länderjämförelsen
  • Utopia, fast jag vet inte om jag orkar skriva ner alla regler.. tror nästan jag bara skickar in den !
  • filmanalysen, den ska jag fan göra klart! ska jobba med den i  veckan!
sen är det ett prov på fredag som jag säkert kommer få IG på.. måste göra dom där frågorna också Blää va jobbigt. aja , snart är detta över och då har jag SOMMARLOV! Lite naaaaajs säger jag bara !


*AVIS!

Jag är riktigt avis på Jenny som drar till Turkland idag ! Jag skulle kunna ge allt för att fara utomlands just nu! komma bort från alla läxor och sånt! bort från kalix framför allt.. jag vill till Cypern, är det nån som e på? min morsa och farsa ska utomlands till höst och jag får typ inte komma med.. men jag ska med ! för jag tänker inte sitta å ruttna här medan dom ligger på playan ! Buhuu... känner mig riktigt nere med alla läxor och prov som jag måste göra klart i veckan ! :'(

Jobbiga tider!

sitter och skriver på Filmanalysen, fast jag måste se igenom filmen igen för att komma ihåg allting. Jag har den nästan klar! detta är det jag behöver ha klart i veckan..

  • Länderjämförelsen
  • Utopia
  • Filmanalysen
  • eget ämne, samt göra en redovisning på den
  • läsa ut engelska boken, samt göra en redovisning på den.
  • svenska prov, fredag
Jobbigt? Ooooh ja!


en kluring..

förlängde håret för nån vecka sen och jag har redan börjat fundera på att klippa det kort ! x) det var fanny som gav mig den iden haha.. så jag tror efter nån månad med hårförlängning så ska jag nog ta bort mitt långa svall och göra som på bilden där nedan.. men jag vet inte om jag vill ha med lugg för nu har jag sparat vääldigt länge på min lugg...Hmm.. det här är svårt ! det är ju så roligt med låångt hår, men det är så roligt att göra frisyrer med kort hår. har alltid haft detta problem med håret.. men  nu ska jag fan ha långt hår så länge jag kan! för jag vet att jag kommer ångra mig om jag skulle ta bort förlängningen och klippa kort ! men jag ska då göra det tills hösten ! Ja ! Jag har bestämt mig för en gångs skull !!! :D btw jag köpte en ny tröja/tunika på Chili ikv :) Riktigt snaaaaajsigt ! Okej BYE! ;D

Serier..

Jag ser väldigt ofta på serier, men det är ändå bara på natten och på kvällen jag gör det om de inte finns nå annat att göraaa.. jag ser det på Tvshack oftast för där är det enklast att se och bäst bild. följer rätt många serier och tänkte då skriva upp några :)

dom kommer inte i nån speciell ordning.


  • It's always sunny in philadelphia ( så jävla sjuk humor x) )
  • How I met your mother ( Bäst Ever! )
  • F.r.i.e.n.d.s ( har börjat se det från början och gillart!  )
  • Dexter ( började se det då de började för nå år sen)
  • Gossip girl
  • Family Guy
  • Community
  • Cougar town
  • modern family
  • The secret life of the American teenager
  • The Vampire diares
  • melrose place
Okej ! Detta är serierna jag följer slaviskt just nu ! :) skrev först upp alla men jag ångra mig för de blev gaaaanska så mycket serier he he..
så , nu ska jag keka midda Laters !





Nu är det !!

HIM som gäller ! haha, var nyss i min Lady Gaga period, sen Jim Carrey och nu HIM.. det bara blir så ! Innan det så var det lite blandat. men Just nu så har jag nästan bara lyssnat på HIM! tur att dom har många album ;) Förut var  för några ååår sedan så var The funeral of hearts och Wings of a butterfly som var mina absoluta favvisar :) men nu från deras nya album Screamworks : Love in theory and practice så gillar jag Heartkiller Och In Venere Veritas ! Riktigt AWSOME ! Jag tror inte att jag har hört en dålig Låt ännu !



Dessutom är Ville Valo Väääldi snykk ;)



( bilderna är tagna från google)

precis hur jag känner mig just nu !



Ingen aning varför, men alla har väl sina tider ?

Now and Then..


Kanske för 3-4 år sen tror jag :S



NU!
tog bort näsan, det var inte så smickrande he he x)



är det någon skillnad ?? ;)



Jim carrey ! ;)

Jim Carrey.. ja, det har blivit nåt konstigt med mig för nu förtiden så har jag börjat lyssna på hans musik från vissa filmer ! jag tycker dem är  totally AWSOME ! speciellt somebody to love ! om han skulle göra ett album så skulle jag köpa, eller tanka det Heh ;)


NI MÅSTE SE DEN !!! ;D Lovar att ni kommer att älska låten som jag gör! ( från The Cable Guy )



Torsdag :)

i morgon är det fredag och det känns underbaaaart ! :D ska bara göra ett matte prov och ha svenska i morgon sen slutar jag ! Riktigt härligt... haha jag hade inte såå mycket mer att säga ! så jag avslutar nu detta inlägg med ett youtube klipp !


Sommarkänsla ! : )

här kommer bilder från det jag har fotat i dag :D





Haha , närbilder på moppen ;)




en spindel :) ville komma närmare men den sprang iväg :(





Satt vid bäcken på blötmyran och mös :) men nu ska jag se på the cable guy! LATERS!

Filmkritiker :)

Filmkritiker är nånting som jag skulle tänka mig att bli. för att jag ser alltid på film och jag älskar att se på film :) jaa, jag ser nog kanske film varannan kväll :P tycker det är intressant och jag bedömmer alltid filmerna i huvudet och tänker på vad man skulle kunna göra bättre och vad det var för mening med filmen osv..
jag tankar för det mesta, för annars skulle det bli väldigt dyrt för mig haha . Men om jag skulle bli filmkrititker skulle jag vilja vara med på tv, för det är nog då man tjänar mest Cash lixom ! jag måste nog läsa filmvetenskap :P haha tänk att man har som jobb att se på film! Liiite Naaajs  !




ja vi får se hur det blir med den drömmen .....

Nya Tapeter!

I går så tapetserade jag och morsan om mitt rum, det har förr varit Orange och det var min syster som valde den färgen för hon hade rummet då! tyckte inte om det... men nu har jag mycket mycket finare :) har fotat lite så ni får se. sen så ska jag in med två 90's sängar och göra det till en 180's! Liiite naajs :D och så har jag fotat mina barnsliga lådor som är gröna och rosa  som jag köpte på IKEA för någon dag sen haha :D


Mina lådor och en del av väggen :)






Är riktigt nöjd med resultatet ! ;D sen då alla grejer är klara så ska jag Fota igen å visa :D

IKEA! ;D

Jag har länge gått och funderat vad dom serverar för mat på IKEA i USA.. har inte ni tänkt på det? I alla fall, så var jag in på deras hemsida där! Och JA dom serverar de vi serverar här i sverige KÖTTBULLAR OCH POTATIS ! :D haha , fast dom har annat till frukost och så vare nå till som inte vi har :P haha, lite glad jag blev då jag såg att dom serverar Swedish meatballs with lingonsylt ! HAH :D Undra om dom serverar det i alla länder IKEA finns på x)  Alltså jag ÄLSKAR köttbullar, potatismos och lingonsylt, det är typ rena festmåltiden för mig ! och då ska de vara Mamma Scans köttbullar för dom är godast och hemmagjord potatismos och lingonsylt! så då vet ni vad ni ska servera mig för att imponera hehe ;)


Haparanta !

Var till Happis i dag efter skolan, jag var på Rusta och kollade på tapeter och hittade riktigt snaajsiga :) Lila svart och silver blev det.. se var jag på IKEA och köpte lite grejer, En sänglampa, två lådor, ljus, och dvd/cd hållare som jag ska häva upp på väggen ! Vi ska nog börja tapetsera i helgen och sen är det bara att häva in den stoora sängen och slänga ut soffan ! sen ska jag bara ha en säng och en bänk. då slipper jag alla grejer ligga runt om kring för nu har jag ju förvarings lådor liksom ! ;D

Taylor Momsen!

Ni vet Taylor Momsen som spelar Jenny från gossip girl har ett band!? hade ingen aning om det, fick reda på det i dag och lyssnade på "Make me wanna die", den var faktiskt BRA! haha !




Don't be scared, I've done this before..

Detta är faktiskt mitt 131 inlägg ! ;) Ooooh yees, jag är som en skrivmakiin, och jag har skrivit sen den 13 mars ! Inte så länge vettni!

Lady Gaga !

Jag har suttit och nött hennes låtar sen i går haha.. det är nog för att jag inte ska fara på hennes konsär som Lilla linda i min klass ska göra :( Jag ville verkligen med, men min mamma satte stop.. Hon ska kolla på henne i Helsingfors och det tar sju timmar med tåg och kostar 700 kr sa hon, jag tror nästan att jag får fara om jag far dit. Jag ska hålla utkik efter biljetter på tradera och andra ställen och så ska jag fråga om johanna ska komma med om det nu finns två biljetter kvar.. De låtar som jag tycker bäst om från lady gaga så är det Alejandro, Teeth, Monster.. hehe jag har laddat hem hela albumet (A) haha ! Värsta NÖRDEN I KNOW! but who cares ?!? Nu ska jag se på serier sen ska jag se ännu mera serier och sen ska jag Fan sova ! Godnatt ! BLÄÄ! ;D Goooodniiiight Peeeps!


Jag är deprimerad ! för jag vill se hennes konsär :'( 

Whats Happening ??

Im gonna tell you Whats happening ! det enda som händer här hemma är att jag sitter med näsan i matte boken ! lite tråkigt... senare ikv ska jag se på det nya avsnittet av Gossip Girl och ett nytt avsnitt av How I met your mother ! sen så händer det inte så mycket mera.. förutom att jag börjar tolv i morgon till klockan typ 3 sen är jag ledig på torsdag ända till på söndag! lite skönt ! Men nu ska jag börja med Matematiken och se om jag fattar nå :S

Snälla!

kan du sluta !!!!!!!!

I can see you...




Mina Ögon :)

Whip It !

Såg nyss filmen Whip it :) den var ganska så bra! haha jag är värsta filmnörden ! måste sluta tanka hem filmer nu har laddat hem kanske 5 i veckan (A)



Bliss Cavendar (Ellen Page) bor i en liten stad vid namn Bodeen, Texas, med hennes familj. Hennes mor vill att hon deltar i skönhetstävlingar men Bliss verkar inte tycka att det är särskilt roligt. Hon är istället intresserad av Roller Derby, en amerikansk sport på rullskridskor.

-

Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik, ska snart stiga upp å göra frukost :) i går så var jag först hemma hela dagen, senare vid sju så for jag till Johanna och maud å käkade grillat! gött ! sen så for jag josse och johanna till kalix å räsa med mauds bil, var ganska rädd där ett tag x) haha , for in på Coop sen for vi hem... senare på kvällen så ringde millan och ville att jag skulle komma å hälsa på, och jag cyklade iväg! kallt vare ! när jag kom dit satt beckman, tomme, basil,millan där.. prata å skratta, sen for vi ut med Beckmans lilla Bil hahaa, de var ganska så roligt x) träffade linus, david å wester på stan å nå annat folk som jag icke visste namnet på.. Och ja ! jag åkte i Impalan!haha.. fyfan alltså x) aja , sen kom jag hem vid två.. alltså en tråkig kväll blev ganska rolig i slutet :) är så förvånad att inte morsan ringde en enda gång på kvällen ! är typ i chock.. Nu ska jag stiga upp!

Yes!

jag har skrivit klart mitt hemprov nu !!! :) ska bara göra lite småfix å sånt ! lite skönt !

Help I'm Alive!



lyssnar just nu på denna låt ! :) jag sitter och skriver på hemprovet , fast jag typ inte fattar nånting...Aja , ska försöka bli klar så fort som möjligt så jag kan göra nånting roligt i dag också!

-



YÄÄY :D

Fick min vårjacka i brevlådan i dag :) som jag har väntat på den ! det var ett armband som jag beställde också, såg inte riktigt hur det såg ut men jag tog det bara för att jag var tvungen att beställa över 200 nånting, och de andra kläderna var inte i min smaak ! och armbandet var jätte fint , det står Love, Peace, Embrace,inspire, unite, och nurture på guldgrjejer runt bandet :) och det är Orange. Från det här till nånting annat i dag på idrotten skulle jag vara med fanny för hon var helt ensam, och de skulle ha Fys , men tydligen så gick vi till fel sal, så jag smsa att jag skulle gå hem på idrotten istället för att vi inte hittade till lektionen. men jag gick inte precis , jag åkte med morfar och när jag var på väg till bilen så ser jag hela gruppen stå där och våran IDROTTSLÄRARE! så jag stoppade väskan över huvvet och smög/sprang in till bilen.. jag tror nästan att han såg mig, men man vet aldrig hehe.. känner mig lite dum x)

Saaaad daays :(

jag har sååååå mycket att göra men jag vill inte göra det ! BLÄÄÄÄ!

When your big in Japan.

sitter just nu och skriver på hemma provet.. har inte hunnit så långt , men jag har i alla fall nästan gjort klart en uppgift och sen har jag bara tre kvar blää... ska i alla fall göra som mycket som möjligt för att jag senare gå in till kalix och sola ;) måste få lite färg på figuren. men nu ska jag fortsätta skriva , LATERS !

The Imaginarium of Doctor Parnassus

Såg nyss den filmen , den var jätte konstig men ändå bra på nå klurigt sätt. Heath ledger , Jude law, Johnny Depp och Colin farrel är med i den filmen och alla är ju snykka haha :D  detta var Heath legders sista film innan han dog 22 januari 2008... riktigt synd , eftersom han var en sån otrolig skådespelare..

jag förstår inte riktigt varför gillaren så mycket , fast jag brukar i för sig gilla sånna här knasiga filmer x) måste tänka påre lite... Jag rekommenderar den ! SE DEN ! :D




Handlingen startar i nutid, där den odödlige, tusenårige Doktor Parnassus (Plummer) leder ett resande teatersällskap som erbjuder publiken en chans att bege sig bortom verkligheten med hjälp av en magisk spegel som han har i sin ägo. Bland medlemmarna i gruppen finns den fingerfärdige experten Anton , och dvärjen Percy . Parnassus har möjligheten att guida andras fantasier genom en pakt med Djävulen (Waits), som nu kommer för att ta det han förtjänar, nämligen doktorns dotter . Gruppen, som får sällskap av en mystisk nykomling vid namn Tony (spelad av Ledger, Depp, Law, och Farrell), ger sig av på en resa genom parallella världar för att rädda flickan.



-

jag har en sån jävla ångest, tror jag vet varför SKOLAN ! jag vill inte dra till skolan i morgon , jag vill vara hemma å stanna under täcket hela dagen! men jag for inte på skolan pga det i fredags, så jag måste nog fara i morgon ... Aja , snart kommer johanna hem och då ska jag fara hem till mig :) men jag kommer sakna dennis å Archie otroligt mycket för jag har varit med dom typ hela veckan.. och när jag kommer hem ska jag se Avatar igen o sova i MIN säng. jag har ju sovit i maud jätte stora säng så det kommer bli lite skillnad, men snart får jag lika stor säng ! Hääärligt !


Hårförlängning..

Jag ska ju förlänga håret med nailhair för typ tredje eller fjärde gången :S håret å allt har ju kommit och nu är de bara morsan jag väntar på att stoppa ire..

ensammen !

sitter ensam hos maud med hundarna , johanna kommer hem ikv så jag ska sova hemma i natt :) ska bli ganska skönt att komma hem, eller så inte ! Lite kul ja å Jenny hade i fredags haha ! :D de måste vi göra om liksom ! nu ska jag koka nudlar till lunch !

RSS 2.0