04:56

Vem är det som är uppe så sent på natten ? jo, lilla lovisa som inte kan sova! usch vad jag hatar detta, skulle nästan göra vad som helst nu för att byta liv med någon som har "vanliga" sovrutiner! alltid när det blir lov så vänder jag på dygnet, jag gör det inte med mening tro mig..det bara händer lixom.

aja, kanske kan berätta vad jag ska göra på nyårsafton. Min kusin vitamin ska sova över här hemma hos oss, för att sedan fara till Maud och spendera kvällen! vet inte vad som händer efter men det lär vi ju ta reda på! Det ska bli skönt med en lugn nyårsafton faktiskt! ska bara äta gott å mysa lixom :)


Btw, har lärt min hund vacker tass och rulla runt ( halft död hund oxå ;)) ! så imorgon ska jag fortsätta att lära henne nya tricks! nu ska jag åter en gång försöka sova! godnatt ;)


Trött som bara den!

idag har jag varit väldigt trött även fast jag sov till tolv, nogförat jag somnade halv fyra som vanligt. alltså man blir så trött av detta mörker! man gäspar konstant ! så i morgon blir det Pyjamasdag , har ändå inte något annat för mig heeh. det kommer bli nice, kanske går förbi till maud i morgon kväll :) I alla fall så for david hem i dag o amanda hem i dag.. vilket var tråkigt. men mamma frågade om jag ville fara till uppsala då hon är i Thailand ! så jag kanske drar dit en helg i februari :)

Nästa veckan drar jag o morsan till luleå o shoppar.. vill inte på mellandagsrean en dag till! har redan varit 2 ggr och hittat endast ett armband och en skjorta! men jag kanske lägger upp bilderna på mina julklappar imorgon. har inte riktigt orkar i dag :S det är ju trots allt lov liksom ! ;)

JULEN HAR GÅTT Å JAG HAR FÅTT..

jaaaaa.. juste jag hade ju en blogg? kanske man skulle skriva lite här då? jaa, jag har inte så mycket att säga förutom att i morgon kommer jag att fota allt jag fick i julklapp! och lite kläder jag köpt ;)

I dag har jag David amanda o andré varit till luleå :) hittade en "skjorttunika" på mellandagsrean för 100 kr ! Imorgon ska vi äta lunch ute på kina o sedan fara till Luleå Igen för att amanda ska fara hem med tåget :/ så då ska jag å mamma passa på att hitta lite kleeder! hoppas att det inte är lika mycket folk i morgon..var riktigt jobbigt att gå på stan med folk som typ knuffas och puffas då man har ont i huvvet lixom.. aja, men ni får mer update i morgon.. men jag lovar inget heh.

GOD JUL!


23 December!

I morgon är det JULAFTON!!! så i morgon ska jag å mamma hämta david från kallax och kanske amanda. hon åker tåg o det är försenat så man vet inte när hon kommer riktigt. skulle vara jätte tråkigt om inte hon kan fira jul med oss, har sett framemot det faktiskt.

alla julklappar är klara! så nu är det bara att vänta in dagen :) längtar verkligen, alltså jag har hållt mig ifrån julmat under hela december! har inte riktigt känt mig sugen på det, men nu börjar jag längta lite efter maten heh. det blir lite mer speciellt! men nu ska jag försöka få mig nån sömn, har vänt dygnet totalt! somnade halv fem igår och imorgon/idag ska jag upp åtta!!!

Gonatt :)


To Do List.

Tisdag:
-gå ut o söka julgran
-städa klart övervåningen
-sälja kakor
-göra kola

Onsdag:
- sälja kakor
- sälja kakor
-sälja kakor

jag får inte sålt kakorna, ingen som har köpt hittils förutom min familj o släkt. har elva lådor kvar, choklabollar o godis är de sorter som är kvar! nån som vill köpa? skriv isf i kommenatorsfältet!


Orkar inte..

Kommer nog inte blogga så mycket under jullovet..jag glömmer nog bort att göra det alltså. I dag har jag varit till Happis med mamsen, vi var på IKEA o Rajalla. jag hittade ett par svarta jeans med skinn knän och en röd/rosa tunika som jag ska ha på mig på julafton! Senare ikv ska jag förlänga håret på mamma ! Det är bara att kommentera om ni vill ha håret förlängt :)  ni får köpa löshåret själv.

I morgon ska jag ut på julgrans jakt! ska nog gå med freja på långpromenad för att hitta en som passar! jag ska hitta en perfekt julgran!




Jänny!

Jänny far snart bort till Egypten och ska vara där i hela två veckor! vi kommer alltså inte synas på heela lovet, vilket känns tråkigt.. Men hon lovade att hon skulle tänka på mig och fälla en tår enkomt för att hon sakna mig så mycket !


Jenny ser ut såhär då hon är ledsen..

Julklappsutdelning på staben!

I dag hade klassen julklappsutdelning! alla skulle köpa ett paket var och sedan dela ut de till varandra :)




Mathilda öppnar sitt paket!






Linda blev glad av sin present!

Mia fick nagellack!



JUUUULOOOOV!

Nu har jag fått Jullov ! vilket känns wunderbart!  idag fick vi sluta klockan ett så jag var hemma vid tjugo över ett eller nått! direkt jag kom hem gick jag ut med dennis, Archie, Freja och Atena med johanna o josse på blötmyran! I morgon hoppas jag på bra väder så jag å theodor kan fara ut på blötmyran med varm choklad och ostmackor. om inte blir det film å mys.  Tänkte först fara iväg till Mathilda ikv, men jag tog mig varken dit eller hem så de gick inte. Nu ska jag sätta mig framför teven o se filmen jag har ( hör o häpna!) Hyrt ..




låter lite sunkig, men spela roll jag är ändå så trött!

Blötmyran..

så här fint är det några meter från mitt hus :)


Pandorum

I kväll ska jag se på Pandorum! har velat se den länge, vet inte riktigt varför jag inte har sett den tidigare ?



Kort handling:


Ett par av besättningsmedlemmar ombord på ett rymdskepp vaknar med ingen kunskap om sitt uppdrag eller sin identitet.

Jänny !

Jag håller det jag lovar!



Den här bilden är knappt  redigerad, bara kontrasten.. så  i morgon ska jag redigera lite meer ;)

Kan inte sova :(

Alltså, jag mår skit. Vi hade ju body Pump i måndags och man får ju såklart träningsvärk. Men i ena armen har jag fått en liten svullnad övanför armbågen som ont bara jag nuddar på den och det gör ondare om jag rör i armen. Det strålar upp till axeln också. Är det normalt? Det  har blivit värre nu de senaste dagarna.  kanske ska vara så? jag brukar inte träna styrka o sånt, så jag har ingen aning... aja, har tagit en alvedon och ska försöka mig på att somna igen. Inte kul alltså, får se om man får nån sömn i natt då.


Photoshoot med Jänny !

I slutet på dagen i dag så var jenny o jag i studion, men vi hann inte vara så länge för att jag skulle hinna med bussen. alltså jag börjar tycka att det är roligare o roligare att fota i studion! tkr de är roligt att exprimentera med ljus o sånt. I morgon kommer jag lägga ut någon bild från idag, så kolla in då också! Nu ska jag sova, Gonatt !


Ännu En bild


Photoshoot pitures




Söt Freja :)




Filmkväll!

Nu snart kommer Josse o Viktor och vi tänkte se film här uppe ikv :) Ingen aning vad det blir, men de får vi se! Har haft en skön dag i dag, I morgon väntar matten på mig!


(En bild på mig o Theodor i dag )

Barnvakt

Har just varit klart Barnvakt åt lille Theodor :) vi har sett på Aladdin och varit ute o byggt snögrottor som man alltid gjorde då man var liten ! Här är en bild på den lille filuren!


Seeg..

Jay vann Idol. förvånad? Nää, inte speciellt. I morgon ska jag upp klockan halv tio för att vara barnvakt!  sen senare på eftermiddan ska kanske mamma färga mitt hår för hon hittate nämnligen röd henna färg!! tydligen får man jätte rött hår av det :) hon kanske klipper mig då också !


(ungefär såhär kände jag mig i dag!)


The Walking Dead

Har börjat se en ny serie, jag vet inte riktigt vad jag tycker om den ännu har bara sett första avsnittet. Har ni sett den? Isf vad tyckte ni ? :)


Snacka om trött!

Kom hem vid tolv i dag, var väldigt sliten eftersom att jag knappt sovit under natten.. så mamma prata och jag satt bara å stirra i ett hörn och sen då hon for så gick jag och la mig , alltså klockan halv två och somna tills nyss x) Måste börja sova mer nu, känner att det tär på mig..

tänkte faktiskt lägga upp endel bilder som jag hade redigerat men jag hann inte eftersom att mamma var så snabb att hämta mig och datorn väldigt seg..ni förstår kombinationen ?

Här komme en awesome låt som jag lyssnar på just nu!


Filmtips!

Inception

Är nog en av de bästa filmerna jag har sett! den är så bra gjord och så spännande!! den filmen är ett måste att se !



Handling :

Handlingen kretsar kring två män som arbetar med att bryta sig in i människors drömmar för att därigenom få deras undermedvetna att avslöja hemligheter. En dag får de i uppdrag att istället få en mäktig affärsman att agera på ett visst sätt genom att påverka honom i en dröm.

En enkel idé kan vara ovärderlig eller livsfarlig i en framtid där brotten begås i den mänskliga hjärnan. Dom Cobb har en unik förmåga att stjäla information direkt från källan, när hans offer är som mest sårbara - i drömmen. När det gäller företagsspionage är Cobb en legend, men det är ett rykte som kostat honom alla möjligheter till ett vanligt liv och som håller honom på ständig flykt.

Nu har han erbjudits en chans att vinna sitt liv tillbaka, om han lyckas med ett sista jobb. För det krävs att han ska tänja gränserna för vad han kan för att lyckas med något ingen tidigare kunnat göra: plantera information i ett annat medvetande.

Men det som kunde varit en perfekt avslutning på en brottslig karriär blir en omöjlig utmaning att överlista en motståndare som verkar kunna förutse Cobbs varje handling. Ingen människa kunde varit beredd på det som väntar. Utom Cobb.





Despicable me


Den här filmen var faktiskt också bra! Älskar animerade filmer :) men filmen var i alla fall gullig och jag tror att många skulle tycka om den!


Handling :

Animerad framställning. Superskurken Gru försöker vinna erkännande som världens främsta brottsling, men upplever hård konkurrens från yngre skurkkollegor. Han planerar därför århundradets brott, att stjäla månen. För att kunna genomföra sin plan adopterar han tre föräldralösa flickor, vilket dock inte går som han tänkt sig. Motvilligt börjar Gru fatta tycke för barnen, och han ställs inför valet att om han ska fortsätta sin skurkbana eller bli en kärleksfull förälder.

Torsdag..

I dag har jag faktiskt städat hela huset! Jag har beställt endel saker till josse, pappa o David  och de kommer nästa vecka, så då har jag bara Amanda och mamma kvar och jag vet redan vad jag ska köpa till dom!


jag önskar mig en Vågtång i julklapp :)


The Pogues- fairytale of new york



Den bästa jullåten ! :)

MyChemicalRomance!!!!

My Chemical Romance spelar på Hovet i stockholm den 18 Mars!!! Jag vill verkligen dit! det har varit min dröm att  se dom enda sen jag var liten.. Men nu äre ju så att jag inte har några pengar, och om vi kanske ska till Milano med klassen I mars så lär jag ju inte ha några pengar till en resa till stockholm + konsertbiljetter! Jag har deltagit i en tävling om att vinna biljetter, hoppas att jag vinner för jag vill verkligen dit...


LdB FACE

Fick en ny Dag kräm av mamma för någon dag sen! den är riktigt bra, kostar bara 50 kr tror jag ? :)


Dag 5- Vad är kärlek?

Ja, vad är kärlek? kärlek kan väl vara fler saker? man kan ju ha kärlek till sina sykon/familj, ting och djur och killar såklart! Man kan älska en hund lika mycket som man kan älska en människa.Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen är olika för olika personer och kan variera från gång till gång som man blir kär
Kärlek är både en känsla som gör att man mår bra, fast den kan göra så att man mår dåligt också..håller ni med? Man jag tror att kärlek också handlar om att man måste älska sig själv innan man kan älska någon annan?

För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång.

Hoppas ni fick ut nånting av det här ! :)

kolla in denna sida om ni vill se två bilder till från min photoshoot --> LovisaThudin.weebly.com





Photoshoot

Jag fotade min kusin Johanna i dag, blev klar för ungefär en timme sen och här är en bild som jag blev riktigt nöjd!

Dag 4- Det här åt jag i dag

Detta åt jag idag ;)

Frukost: Inget
Lunch-Mos och en halv strömming
mellanmål- två pepparkakor och ett glas mjölk
Middag-Chili Con Carne




Dag 3- Mina Föräldrar

Glömde skriva igår och så jag skriver om mina föräldrar.

Ja, vad kan man säga... Jag har en mamma som heter Lena och en Pappa som heter Torbjörn. Jag bor själv tillsammans med dom nu, för att alla har flyttat. Jag är glad att jag är född i just denna familj, för då hade jag inte haft mina syskon och superbra föräldrar.

Min Mamma;

Min mamma är frisör, och det är jag väldigt tacksam för..annars hade nog det blivit ganska dyrt och inte hade jag lärt mig att förlänga hår :) Hon driver en salong här nära hemmet, bara hundra meter. Där gör hon både behandlingar och klipper. hon är också naturfrisör och kör med örtfärger istället för dom kemikaliska

Min pappa;

Min pappa är flygtekniker och jobbar på f21 i luleå ( alltså han lagar helikoptrar). Han är lustig liten kurre om man säger så. han har hjälpt mig laga mopeder och sånt, och jag försöker få han att laga  skotern våran också så jag kan köra med den lite hehe.


Jag tycker att de har uppfostrat mig bra, jag har fått lära mig att stå upp för det jag säger och det gör jag än i dag. Man ska vara sig själv, min mamma har inte tvingat mig att ha en viss frisyr eller färg utan jag har alltid fått bestämma själv, även om hon kanske inte tyckte det var de snyggaste. jag har växt upp i en bra familj, och utan mamma och pappa så hade jag inte haft mina syskon, kusiner, mostrar, farbröder, mormor och morfar och farmor och farfar.  Jag är har fått lära mig att jag kan bli vad jag vill, man måste bara kämpa lite.

hoppas det gav er en bild av min familj, för att jag har inga bilder på dom på denna dator.

*Vampire Money

Jag tror min absoluta favorit från MyChemicalRomance album förutom NaNaNa [NaNaNa] är Vampire Money. Jag älskar takten och stilen i låten! Därför tycker jag att ni ska ge dom en chans och lyssna på dom :)



"Well are you ready Ray? YEAH

How bout you Frank? AH IM THERE BABY

How bout you Mikey? IM FUCKING READY

Well I think Im all right."

 

Haha Älskar början alltså!

Dag 1- Om mig

Har varit en ganska omvälvande helg, men nu ska jag äntligen skriva om mig själv.

Jag heter Lovisa och jag bor med min familj och hund här i kalix. Som person ses jag nog som ganska glad och oseriös? men egentligen är jag inte alltid glad och svammlig utan jag är faktiskt seriös och lugn också! Jag har en stor medkänsla och jag är bra på att lyssna. Jag gillar inte alltid att prata om mina problem, utan jag lyssnar hellre på andras. Jag gillar inte att folk kommer mig så tätt inpå, jag är inte så bra på att prata känslor om man säger så. Skrattar mig oftast bort det om de blir för seriöst.

Jag  älskar att debattera, tycker det är jätte kul att bara få argumentera och få säga vad man vill! jag vill ha rättvishet, har alltid varit som som person och det kommer jag nog alltid vara. alltid vid middagarna då alla bodde hemma så var det alltid en debatt. Jag är väl ganska insatt i politik, men det har nog med att göra att jag går Media och att jag har en moster som är Socialdemokrat. Jag vet inte var jag står i politiken, men inte med alliansen.

Min största dröm är att få jobba med radio/teve. och jag ska försöka nå den drömmen, så förhoppningsvis ni får se mig på teve om ca.5-10 år!

Min familj består av min bror David, min syster Josefin och min mamma Lena och min pappa Lena och såklart min vovvsing Freja.  Jag kallar min mamma Lena eller morsan, jag har alltid gjort det ,samma med pappa haha. Jag har kommit min familj "närmre" på senaste tiden och jag bråkar typ inte alls med min syrra numera :) Min bror David och jag har nog alltid kommit överens, bråkat har vi men inte så seriöst tror jag. Jag är väldigt  nära min släkt, jag far alltid runt och hälsar på dom. Jag umgås ofta med mina kusiner.

Jag fyller år den 13 Oktober fast jag hade hellre fyllt år tidigare. Jag älskar Hösten, min favorit årstid . inte för varmt och inte för kallt. Nästa år fyller jag arton!!! l sen är det bara ett år tills jag tar studenten! sen börjar det riktiga livet.

Jaa, det var endel om mig, hoppas ni finner det intressant att läsa :)


( tagen för länge sen)

Snaart så

Ja, jag ska snart sätta i gång med att skriva om mig..började med en men den blev så lång och negativ hehe. i alla fall, det är storm ute. så jag ska bara stanna inne å mysa ikväll :) har min lill gran i mitt rum nu så det är riktigt mysigt här inne.

I går så kom johanna hem och då frågade hon om jag ville komma å hälsa på. o då blev de ju såklart Idol, fast det var inte så farligt när man var i rätt  sällskap. det var jag maud roine johanna simon och elin. fast det blev ganska sorligt därimellan. jag å johanna försökte komma på ett bra tema att fota i studion. ska ju fota henne på onsdag. jag kom med förslag som typ indian, rocker.. men så kom hon på en grej, vi kanske ska fota nude. men det beror på om jag redigera bort underkläder, men det tror jag att jag kan klara av. men nu ska jag dra ner..




Listan!

Nu ska även jag göra denna lista, för att jag inte har något intressant att skriva om för tillfället. Jag vet inte om jag kommer att fylla i alla, kommer säktert att glömma bort de :S snart kommer ett inlägg om mig...


♥ Dag 1- Om mig
♥ Dag 2 – Min första kärlek
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Gossip Girl

I helgen kommer det nog komma endel film tips eftersom att jag kommer nog bara att räkna matte, se film och vara ute i helgen. dels för att jag inte vill stressa, känner att det tar stopp nu har till...sover skitdåligt, o är helt ofukoserad. tänkte först dra till Luleå med Viktor för att hälsa på Simon, men jag känner att jag inte orkar dels för att vi inte får ledigt på fredag. nu ska jag mojsa ner mig i sängen o se ett par avsnitt av Gossip Girl season 1, sovmorgon i morgon!


NEDRÄKNINGEN BÖRJAR..

Nu börjar nedräkningen. bara 24 dagar kvar tills julafton! och jag får lov den 16 December, bara 12 skoldagar kvar. längtar verkligen.



TeddyBear





RSS 2.0