Today is gonna be the day!

sitter vid köksbordet nu för ovanlighetens skull, ska börja med att göra klart mitt hemprov sen så ska jag kanske ta mig en promenad. åt nyss en halv pizza x) känner mig någorlunda flottig ehee.. Köpte en godisjulkalender i dag och första luckan blir det att öppna i morgon! yeey



Star Wars

Okej, nu kommer jag att ses som värsta tönten ( om jag inte redan gör det) för att jag tänkte skriva lite om Star Wars. Jag kan bara säga att den som inte har sett någon film alls av Star Wars filmserien har verkligen missat något, endel av filmhistorien! jag växte upp med att min pappa alltid såg på dessa filmer och då har jag också sett dom. jag tror jag har sett alla utom en, vilken har jag ingen aning om men jag tror det är en av  de nya. Filmerna är faktiskt bra, tro det eller ej. mina favorit är nog Star Wars: the return of the Jedi då Jubba de hutt är med, han är ganska grows x). Star Wars är en del av filmhistorien.. vissa av filmerna ligger till och med ganska så högt upp på top 250 på Imdb, så de är ju inte bara jag som tycker som jag tycker.

har alltid gillat Sci-fi filmer, speciellt star wars! ehee. jag å simon ska nån dag ta maraton på alla gamla star wars filmerna.

Chewbacca

Star Wars (Stjärnornas Aven krig) pa en franchise SOM främst består AV EN serie Amerikanska science fiction-filmaren skapade AV George Lucas under 1970 -, 1980 -, 1990 - OCH 2000-talet.
Den Första filmen jag serien, Stjärnornas krig, Hade premiär 25 maj 1977 i USA and blev snabbt ETT världsomfattande populärkulturfenomen. Filmens framgång ledde till Två uppföljare, Rymdimperiet SLAR Tillbaka (1980) and Jedins återkomst (1983). Tjugotvå ÅR efter den ursprungliga Filmens premiär började Lucas skapandet AV En andra Trilogi SOM EN prequel till originaltrilogin bestående AV Episod I: Det Mörka hotet (1999), Episod II: Klonerna anfaller (2002) and Episod III: Mörkrets Hämnd (2005).

Filmserien HAR också resulterat i Böcker, tv-serier, datorspel OCH serietidningar. Dessa TILLÄGG utgör Grunden för Star Wars: Expanded Universe, and harmoni resulterat i en märkbar Utveckling i seriens fiktiva universum. Fram till 2008 HAR de sex filmerna Tillsammans genererat uppskattningsvis 4,3 miljarder US-dollar, vilket gor mark till den Tredje MEST inkomstbringande filmserien. [1]


En gammal rolig Goding !


Knapperi, Knapper!

så låter det i mitt rum just nu, oh det är för att jag skriver  mitt hemprov som ska vara klart på tisdag.. har skrivit 4 frågor och har fem kvar av de stora frågorna :) vid sånna här tillfällen har jag lust att bara hoppa av skolan! bara släppa allt, men det ska jag inte göra. jag ska försöka titta framåt och forstätta arbete för nu är det bara ungefär ett och ett halft år kvar tills jag tar studenten ! :) längtar !!!

Jag tänker för mycket..

-.-

MusikVideo.

I dag har vi klistrat och klippt på våran musikvideo, jag satt först och gjorde och vi var nääästan klara.. men då hade vi glömt att SPARA och programmet krascha ! Alla Skrek, lite arg och less man blev då. så imorgon måste vi till skolan tidigare och göra klart den så vi kan visa den för alla som kommer på öppet hus. ska bli kul att se folks reaktioner ! ( Kommer att lägga in videon här sen senare i framtiden )

I morgon är det också Musikvideo inspelning och jag kommer att agera statist, och det kommer anneli, linda också göra. kommer nog bli kuul ;)



Foto: Linda Brännvall!



nu ska jag hoppa in i duschen... Godnattsi!

Tatto..

Direkt jag har fyllt arton ska jag tattuera mig, och jag vet ungefär vad det ska bli! Det ska bli en tattuering på foten, med en liten text eller bara tre ord som jag tycker passar.. ( jag vill endast ha text)
det ska se ut ungefär så här:


eller så här..


sista förslaget..


inga sånadär krumilurer..

Community

En serie som jag rekommenderar är Community, alltså det är den bästa serien på länge! så j*vla rolig alltså. nånting som jag tror alla gillar! deras nya avsnitt gillar jag skarpt!

Handling
Jeff Winger , en hängande advokat som tvingades tillbaka till skolan efter sin högskoleexamen bedöms ogiltigt av staten advokatsamfundet för att hans examen är från Colombia, inte Columbia University.
Serien fokuserar på Jeff erfarenheter samtidigt delta i Greendale Community College i Greendale, och de människor han möter där. Han har en uppenbar kär i Britta Perry, en kvinnlig student som försöker få sitt liv tillbaka på rätt spår, och får förbryllande liv lärdom av Pierce Hawthorne, en fanatisk, gammal, fuktig servett-pamp som har gift sju gånger.



Söndag.

Den här helgen har jag faktiskt fått endel saker gjort. Jag har skrivit en krönika, gjort klart historia läxan och har bara 200 ord kvar på min 800 ords artikel om Mona Sahlin, den ska jag försöka göra klart nu sen i morgon ska jag korrektur läsa den. har också städat mitt rum, har möblerat om och allt! blev riktigt fint. Men nu ska jag fortsätta skriva!  Hej Svejs !

Im So Happy I could die!

jag trodde först att jag var tvungen att vänta till på måndag för att höra mcr's nya album eftersom bara spotify premium användare får lyssna nu... så då gick jag in på PB och jag hittade deras nya album där och jag klickade och tankade hem den på DIRREN ! sitter just nu och lyssnar på dom! :)



Det är titeln jag vill åt !

Nu ska jag snart dra till mormor för att äta sen drar jag till mauds hus och tar hand om vovvsingarna i en till två timmar eftersom att simon som egentligen tar hand om hundarna ska på möte.. men det blir nog bra eftersom att det finns lite skolarbete som jag behöver göra :) Btw Imorgon börjar vi spela in musikvideon! Lite roligt , men så stressigt X)



Homework!

Sitter i köket och försöker att fokusera på mattematiken, jag kommer säkert att få göra omprov men det gör mig inget bara jag får G. Känner att Matten inte är jätte svår, bara att jag måste komma igång att räkna ! jag är helt enkelt för lat och tror att de bra betygen kommer rullandes utan att man anstränger sig heeh.

Har julmusik i bakgrunden..men det känns såå.......fel. det är ju inte ens december lixom! aja, ska nog stänga av den. I år ska jag bannemig se alla avsnitt av julkalender, brukade ju alltid vara en tradition att man stiger upp gör sig  i ordning och sedan sätter sig i soffan och äter en god frulle med julkalendern på teven. riktigt mysigt.


Barbara striesand

ORGINAL:



Min egna:




Inte riktigt men nästan..


Måndag..

Kom hem från uppsala igår, ville verkligen inte fara och komma tillbaka till verkligheten. aja, sitter på skolan just nu och har hål tills idrotten börjar klockan 2.. och när man inte har något att göra så redigerar man bilder här.

två av våra hästar och min Mama:




sjukakut

Ligger i sängen å halvsover..fick knappt nån sömn i natt på grund av att jag har hostat, haft feber och haft ont i halsen, inte så myysigt. så jag stannade hemma från skolan i dag för att krya på mig så att jag kan fara till uppsala i kväll, fast det är inte ens säkert att jag kan fara. jag vill ju inte sitta därborta som en zombie, och flygplansturen kan  bli HEMSK! så jag ska inte göra ett piss idag ! håller på att tanka hem en film så att jag har nånting att se på.. dricker vatten med nå mirakeldroppar som ska göra mig frisk, mamma säger i alla fall det. sen innan vi far så ska jag be morsan hämta ut bricanyl åt mig, nässprey och massa TOY ! hejs svejs, vi syns förhoppningsvis på sööndag  !

Ångest...

börjar få lite ångest över att jag måste packa..blää..hatar att packa, och så måste jag städa rummet för annars fixar inte morsan håret på mig. usch å fy å blä. Iaf här är en bild från i dag då jag testfota lite granna :)


Canon eos 550D

Fick min Kamera Idag ! :D lite lycklig jag är, nu måste jag bara intstallera nå program på datan så äre bara att föra in bilder sen ;)

MYCHemicalromance IS BACK!:D:D:D

LOVELOVELOVELOVE !

Gerard Way har färgat håret rött , love it.. dom har skaffat en ny stil, Love It.. Kolla in videon! ;D
det var ett tag sen dom gjorde låten, men alltså videon såg jag nyss typ x)



Deras nya album "Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys"  Kommer att släppas den 22 november !! LÄÄNGTAR !

Bläää!

jag sitter å räknar mattte, gick skitbra de två första talen.. men nu är jag fast Igen!

:)

Only 2 days to go! ;) *HappyFace*

Hmm..

Ligger hemma i soffan..kollar runt på olika universiets hemsidor, men jag hittar inte det jag vill hitta. Aja, nu ska jag sova en stund, sen blire att göra ( försöka) matte är inte så motiverad..

Tankar ner!

I morgon tar jag mig sovmorgon till klockan tio. så just nu håller jag på att tanka hem de senaste lite avsnitt av seriser. bl.a Dexter, Desperate housewives, Family Guy, The Cleveland Show, The simpsons . Älskar då det är Halloween då nästan alla serier gör Halloween "specialiteer", lite roligare avsnitt. Natti!


Don't give up, I won't let you down.

ligger i sängen, as usual.. borde börja läsa boken, ska faktiskt läsa ut den i dag ! har "bara" 60 sidor kvar lixom.. aja, det ska jag nog klara. I morgon ska jag vara hundskötare åt Moster Mauds hundar, och jag kommer nog stanna där hela dagen och göra matte och skriva om boken! Måste bara säga att min lilla freja har blivit suveränt duktig! när jag är ute och går med henne utan koppel kan jag säga : STANNA och så stannar hon och sätter sig ned. och när jag ropar på henne kommer hon springandes som en tok!

har fått världens julkänslor! vet inte riktigt varför, men jag tror det är snön. jag brukar inte ha julkänslor, men nu alltså det känns som julafton i dag ! riktigt konstigt... jag har ju inte ens lyssnat på julmusik nånting nu på senaste tiden.. haha...förutom att jag då har druckit julmust..




Charlie st. Cloud





En ung man bildar en unik koppling till livet efter detta efter att ha överlevt den tragiska bilolyckan som tog hans yngre bror i denna övernaturliga drama Zac Efron, baserad på den bästsäljande boken av författaren Ben Sherwood. Charlie St Cloud (Efron) är en erfaren seglare från nordvästra USA som just har förtjänat ett stipendium som kommer att ta honom långt hemifrån. Mot bakgrund av hans mors liv, Charlie och hans lillebror, Sam (Charlie Tahan), kör sent på natten när de är inblandade i en dödlig bilolycka som dödar Sam och lämnar Charlie förändras för alltid. I efterdyningarna av olyckan, är Charlie plågat med skuld, övertygad om att om han bara hade varit mer försiktig bakom ratten, skulle Sam fortfarande vara vid liv idag. När Charlie börjar se visioner av sin yngre bror som är precis lika verkliga som om Sam faktiskt står före honom, till hans vänner och grannar alla börjar tror han att förlora sin själ. Kort därefter, oanmäld Charlies gamla gymnasiet klasskamrat Tess (Amanda Crew) återvänder till stan, och tillsammans de två gamla bekanta smida grunden för ett meningsfullt romantik. Men innan Charlie kan gå vidare med sitt liv han måste först släppa taget om sitt förflutna, och bjuda sin älskade bror Sam en sista, hjärtligt farväl...

Den får 3 1/2 av 5 ostbågar :)


Hej å Hå!

börjar bli frisk känner jag ! sköönt.. nu ligger jag iaf i sängen och ska snart börja med Matten och sen göra historia uppgiften :)


Trött...

kan f*n inte sova..fryser som bara den och har ont i halsen, hostan skär i halsen också vilket inte gör det så mycket bättre alltså. känns som om att det börjar göra ont i höger öra, jag vill inte ha öron inflammation! :( Men i morn ska jag fasen vara frisk! måste räkna matte, läsa från boken ( 60 sidor kvar) , göra historia läxan.. ska försöka göra det i morgon så att jag är ledig både söndag och måndag! :)Godnattsis !




Förkyld...

Jag har gått och blivit förkyld, vilket inte känns så bra :/ har ont i halsen, fryser, hostar och täppt i näsan.. vill nu helst nyss till kalix, ska köpa halstabletter.. men det verkar som att jag inte kommer mig dit.

Julmust..

vilken julmust ska man välja i år, ja ett svårt beslut för att det finns så många olika märken! jag vet då vilken som är GODAST och jag har testat olika så jag vet bättre än er.

Apotekarnas Julmust




köp inte denna julmust, om ni nu inte gillar dålig eftersmak. man får som en eftersmak som smakar dom ligtläsk, inge gott alltså.

2 av 5 lussekatter får den av mig!


Nygårda Julmust



Den godaste Julmusten EVER! finns nog ingen godare alltså. kan bara säga: köp denna i glas flaskor sååå mycket godare och juligare blire !

den får 6 av 5 Lussekatter!




Från mig till er alla en rikigt God Jul i förtid  ! ;)


(haha , detta inlägg gjorde jag för att jag inte har något att göra just för stunden ! hoppas ni finner det lika roligt att läsa det som det var att skriva det , Laaaaterrrs!)

Erik Johansson...











Erik Johansson är personen som har gjort dessa bilder och mååånga mer! J*vligt duktig må jag säga!

( Googla namnet så hittar ni oändligt mycket bilder)

Lips Lips and Lips!

När jag blir myndig och har pengar så ska jag förstora läpparna lite! alltså jag vill inte ha Kissies storlek, det är ju typ ett skräck exempel! utan jag vill bara ha liiiite plut, fattar ni? fast vi får se om jag ens gör det, de är ju ändå typ 1 år tills jag går ut gymnasiet, kanske hinner ändra mig tills dess...

SKRÄCKEXEMPEL!!!







I can't get you out of my head!

har kladdkakan i ugnen och jag lyssnar på en gammal goding Kylie Minoque- Can't Get You Out Of My Head! haha jag kommer ihåg att den var på min blandskiva som man kunde köpa förut x) typ absolut hits tror jag dom hette eller nåt :S i alla fall så har den fastnat i min skalla och I just can't get it out of my head !


Kladdkaka Time!

nu ska jag sätta igång och baka en kladdkaka har jag bestämt. har inte ätit de på flera månader känns det som, medan den är i ugnen så ska jag läsa och sen kanske traska iväg till syrran :) eller så får jag skjuts av mamma till kalix för hon skulle ändå skjutsa johanna till busstationen för att hon ska hem till uppsala i dag ! men nu ska jag springa ner och börja med bakandet !


?

haha, är det sånt här vägarbetarna sysslar med på dagarna?


Ingenting.

Ligger i sängen.. Johanna, Simon och alex drog för ett tag sen, vi såg film här nyss hos mig. det blev a nightmare on elm street igen haha, men de gjorde mig inget. tankade nyss hem Stockholm Boogie som johanna kille kalle har reggiserat ! tyckte jag var skitcoolt alltså, så jag var ju tvungen att se den. jag är inte riktigt ett fan av svenska filmer, tycker dom är så jävla kassa alltså. men det här kanske blir den första jag gillar , who knows lixom x)


långprommis :)

Kom nyss in från en långpromenad med Freja, hon ligger nu typ dööd på golvet nedanför sängen. Ska snart gå och duscha sen ska jag fortsätta läsa engelska boken, bara 100 sidor to go!


movie night ( Again ) !

I kväll kommer Hanne och hennes syrra Hillevi på besök, vi ska se på skräck film.. så det är bara att sätta igång projektorn i kväll igen x)

vi hann ju aldrig se The Amityville Horror så den ska vi se på eller Scream 3 ;D




sleep time..

Lite skönt med lov! sa för någon timme sen till morsan
- Ååh nej vi hade ju läxa till på tisdag och inte hinner jag göra det på en dag!
- Men du har ju lov?
shit va härligt asså.

i alla fall så var soppan skitgod! I morgon ska jag göra hemma gjord pizza, ska kolla om vi har alla ingredienser hemma om inte far jag till kalix med bussen å handlar :)
topping:
Ost
Champinjoner
annanas
paprika
rödlök
och kaaanske svarta oliver ( tycker inte  om oliver , uääk )

och så kanske jag gör en liten sallad med tomater och rödlök med grekisk sallads dressing på , MUMS ;D




nu ska jag försöka soova, Natti Natti..

RSS 2.0