Piercing..

jag alltid velat göra olika slags piercingar, men jag har inte tålt allt precis. och nu har jag gjort hål i min öron med kirurgstål och det verkar som att jag tål det! *happyface* så när jag fyller arton om typ ett år ( min mamma går inte med på att jag gör det nu, är typ anti sånt) så ska jag göra pierca mig :) och tattuera mig hehe ..fast jag kanske hinner ändra mig, brukar jag alltid göra x)





jag vill ha den på vänster sida :)

Sometimes I wish It was you...

jag sitter i min säng och lyssnar på musik, på låten Hinder- Lips of an angel rättare sagt ;)I morgon ska klassen till Manhem och försöka övertyga datanördarna att välja Mediaprogrammet.. Fast de blir ju inte så svårt, man behöver ju bara säga: Vi har Mac datorer.. hahah, vi var ju dit förra veckan, till manhem alltså, och när man kom in till rödan så ser man alla bara sitta vid sina datorer! xD nästan skrattretande.. coompuuthaa neards !! känns ändå gaaanskaa så onödigt att fara dit.. vi har typ inget annat på dagen lixom :S aja, nu ska jag försöka soova, ja jag vet att jag inte borde sitta vid datorn nu! men nu äre så här att jag har kommit på varför jag alltid har på datorn då jag sover.. Handlar om mardrömmar ! XD ceepee jag jaa.



jag vet.. dåligt med bilder= dålig blogg..
Men jag kanske uppdaterar med lite nyare bilder tomorrow ;) man vet aldrig!

JåbbaJåbba Jååååbba...

nu har jag gjort klart en grej i alla fall.. alltså Babylonien grejset till historian. nu ska farsan lära mig lite matte till matte provet i morgon, kommer säkert failaa... blää! ska fråga om jag får göra det på torsdag istället så att jag verkligen kan det , så jag slipper göra omprov sen också.



SleepyTime...

Nu ska jag testa en grej som jag aldrig gjort förut, förutom då jag gick i femman typ x) Jag ska i alla fall försöka vara klar för sängen klockan tio, och sen gå å lägga mig ! utan dator ! jag somnar alltid till ljudet av nån serie... får se hur detta kommer att gå.. ska försöka göra det typ varje kväll i veckan som kommer! för jag måste få sömn, sover jätte dåligt på nätterna. och de försämrar koncentrationen! får se hur detta kommer att gå... Hmm. det var ett tag sen jag la mig vid tio för att sova, flera år sen heh.. Är en nattuggla, och har alltid varit det! x)

Nu ska jag se på nåt avsnitt av One Tree Hill sen duscha sen blire sängen för mig! Natti Natti!



Haha , försökte redigera ögat tröttare x) blev inte så lyckat ! ( har inte Photoshop, utan jag använder Pixlr, googla så hittaru det)

( Bild från Google.se )

Matte...

sitter just nu och går igenom kapitel ett i matteboken, har ju prov på tisdag.. men jag ska fråga om jag får göra det på torsdag i stället :) Ska ut och gå med Frejjis om en timme, sen när jag kommer in så jag göra Körkorts Bajs! Blä.. Skola i morgon också, eehh.. jobbigt.


Jon Foreman


Serier!

De har ju varit lite dött med serier i sommar, men det börjar alltid igen på hösten! och jag har hittat en ny serie som heter Hellcats och det handlar om cheerleaders! lite fånigt, men ganska kul att titta på sånt också ibland. annars så har nya säsonger börjat av alla serier jag följer så jag har fullt upp på kvällen och natten hah..

dom serier som jag följer just nu:

Gossip Girl
One Tree Hill
Community- kommer ett nytt avsnitt i morgon!
Hellcats
Modern family
Weeds
The Vampire diares
How I met your mother
It's always sunny in philadelphia







H&M

Har nyss gjort en beställning från H&M och paketet kommer nästa vecka. beställde inte så mycket, men de är i alla fall nånting ! :D








Det gick på 680 kr :) längtar tills det kommer !

Blää.. -.-

Mår piss..for till skolan, men jag for hem en halvtimme senare.. gick inte ens in i klassrummet den halvtimmen, utan jag satt i biblo, för att om jag hade varit på lektionen så hade jag varit tvungen att sitta hela lektionen ut. Har jätte ont i magen, i halsen och är snorig så jag for hem. jag tror att jag typ har blivit matförgiftad  av Waressi! för jag har knappt f¨ått en blund i natt för att jag hade ont i magen å halsen. aja, blir väl bättre sen. nu ska jag bara ta det lugnt tills mitt  magont har gått över, natti Natti...


en bild jag tog för nån dag sen..

RedHead ! ;D

I kväll ska jag kanske färga mitt hår rött ! snaaajsigt, vill få bort min lila aktiga färg från håret eftersom att jag inte passar i det, och färgen var inte sådär jätte snygg.. jenny skulle kanske göra det på mig, men vi får se :)


Morsan hade ingen röd färg hemma , så jag köpte denna för ett tag sen på Coopiis :)

Min lilla Frääjis







Sööötaste o bästaste :)

Waasssssabiiii !

NI MÅSTE SE DEN! AWESOME !


Iskaffe!

Jag har börjat dricka det asmycket nu! kommer nog snart få jätte gula tänder hah x) tänkte göra en lite guide med bilder hur man gör, inte så svårt.. men jag hade inget att göra så xD


ISKAFFE AL'A LOVISA ;)




Mycket IS !



kallt kaffe, gör kaffet några timmar innan OBS! innan du kyler ner ditt kaffe så sätt i socker ( hur mycket du vill ha) så löses det upp istället för att stoppa i det efter då det är kallt, för då måste man röra om mycket för att få den smaken ( för sockret sjunker) .




Jag änvänder laktosfri mellanmjölk för att  jag börjar känna att jag inte riktigt tål mjölk.

häll i mjölken.  gillar du inte kaffesmaken, ha mer mjölk.





FINITO! ;D





Sundaay !

är ju klar med Valguide, den gjorde jag klar i går ! jag har skrivit hälften av artikeln, och den ska vara klar i dag! ska sätta igång med den snart.. jobbigt värre. har Theodor i min famn just nu så de är lite svårt att skriva hah !

 

 

Röd/Grön ValGuide

 

 

Socialdemokraterna

Miljöpartiet

Vänsterpartiet

 

Vad tänker ni göra för att förbättra skolan?

 

 

 

 

 

Vi Vill skapa fler möjligheter att satsa framåt, utbilda sig, forska eller göra karriär. Det behövs ett kunskapslyft i Sverige.

Vi vill ersätta betygen med utförliga skriftliga omdömen.ta bort timplanen för att stärka elevernas möjligheter att nå kunskapsmålen. Ge rektorerna en större pedagogisk frihet.

Vi vill ha en likvärdig skola, alla elever ska ha samma möjlighet till att få kunskap. Grunskoleutbildningen ska vara kostnadsfri. Allt från suddgummin till skolresor. En demokratisk skola. Endast behöriga lärare ska kunna få en tillsvidareanställning och de obehöriga ska få möjlighet till kompetensutveckling.

 

Vad tänker ni göra för att minska arbetslösheten?

 

 

Vi vill ha 100.000 nya jobb och praktikplatser. Skapa villkor för exportindustrin, småföretagen och att få välfärden att utvecklas starkt, med fler jobb växer landets ekonomi.

Vi vill sänka arbetsveckan 5 timmar för att det kommer att öppna mer arbetstillfällen för dem som inte har något jobb och för att minska stressen och utbrändheten hos dem som redan har jobb.

Vi vill dra tillbaka mycket av de senaste årens orättvisa skattesänkningar för att få råd att sätt fler i arbete. Vi behöver mer anställda i skolorna och i äldreomsorgen. Genom att sätta fler folk i arbete så bygger man en lång och starkare samhällsekonomi.

 

Vad tänker ni göra med skatterna?

 

 

 

 

 

Rättvisare inkomstskatt. De Med stora förmögenheter ska bidra mer till samhället. Pensionärer ska inte beskattas hårdare än lönetagare. Oförändrad fastighetsskatt för vanliga hus.

Vi avfärdar en hård skattepolitik där det överordnade målet är att sänka skattetrycket. Låga skatter är bra, men måste vägas mot behovet av stabila statliga finanser och en fullgod allmänt finansierad välfärd.

 

Vi vill att den som tjänar mycket betalar en större andel av sina pengar i skatt än den som tjänat lite. Skatt ska betalas efter förmåga . Vi vill höja skatterna så att vi kan satsa mer på jobb och kvalitetshöjningar i välförden.

 

Vad gör ni för att förbättra miljön?

 

 

 

 

Behålla och utveckla miljömålssystemet. Avsätta större resurser för att nå miljömålet. Oka skyddet av skogen och samordna tillsynen av havens ekosystem och tillsyn av fisket. Sänka fordonsskatten och höja koldioxidskatten med 10 öre 2011 och ytterligare 7 öre 2012.

Vi vill att Sverige ska minska farliga miljöutsläpp. EU ska prioritera miljöfrågorna i en mer unionsuppgörelse och även i samtal med övriga delar av världen. En internationell miljödomstol ska inrättas för att säkerhetsställa att internationella miljökonventioner följs.

Vi vill komma bort från beroendet av fossil energi, för att förbränningen påverkar klimatet och samhället allvarligt. Vi behöver värna om den biologiska mångfalden för att den håller på att urholkas på land och i våra hav.


Valguide...

Håller på att skriva klart min valguide, är snart klar har bara Vänster, Lite på Centerpartiet och Kristdemokraterna! Vi ska ju också göra en valfri fråga, men jag vet inte om jag ids göra den.. Känns jobbigt! haah, ska snart också dra iväg till Maud och intervjua Johanna... ganska jobbig kväll! Låtar som till Jobbet!


MyChemicalRomance-Kill All Your Friends
Weezer-Wheres my sex?
The Avalanches-Two hearts in 3/4 time

All Saints-Chick Fit

Mm..


Ha en bra KVÄLL!!

Fredag..

I dag har vi varit på filmfestival med klassen i luleå för att tävla med min och mias filmer :) men dom hade ställt in projektorn fel så att allt blev mörkt så man såg inte så där jätte bra, speciellt på Mia's film för att de utspelar sig på kvällen och då blev allt KOLSVART, så man såg det var inte många som fattade vad filmen handlade om! Lite irriterad jag blev, fast min film såg man ju rätt bra .. men dom ha gjort iordning projektorn tidigare och testat den INNAN filmfestivalen hade börjat ! aja, vi vann i alla fall inte. Sen senare vid klockan elva fick vi gå å shoppa om vi ville till halv två, och då hittade jag ett par jeans och en tröja. dagen var riktigt Chill :D hade väldigt roligt haha ;D

NU ska jag försöka sätta igång med Valguiden, tänkte ju fara till Jänny klockan 8 å se på Idol.. men jag vet inte riktigt om jag kan det för jag vill gärna bli klar med valguiden i dag :/

Laaaters !


HÖST....

Hösten är min favorit årstid..














Freja :)

Nu har Freja varit här hela helgen och hon är som gjord för våran familj tycker jag , men hon tycker om mig mest hehe... när jag går ut med henne så behöver jag inte ens ha koppel för att hon bara går vid min sida x)







Min lilla söötNööt ;)

Freja :)

Nu har vi tagit hem hunder :) och jag har döpt henne till Freja , hon hette Maggan förut så jag ville byta haha x) här är några bilder på henne som jag tog för ett tag sen !











Visst är hon sööt :) Nu ska jag ut med henne, Laaters!

Vovvsing!

Mamma hittade en hund på blocket igår , en Jack Russel och den är här i kalix. den är 5 månader och mest troligt rumsren :) så det är perfekt ! vi ska fara och kolla på den ikväll ! Hoppas att mamma bestämmer sig att ta den så jag äntligen får en Vovvsing som hon har lovat i två år nu. får ingen födelsedags present för det är ju som en present haha , om ni förstår ! :D ÅÅåh jag är värsta Excited ! men inget är ju säkert, men man kan ju alltid Hoppas :)






Laaaters ! ;D

HAH ;D

Haha , jag tyckte att Andreas Carlssons min var ganska så snygg så jag var tvungen att lägga in en bild XD


I don't want to be....


Can I have everyone's attention please



.....I don't want to be anything other than what I've been trying to be lately
All I have to do is think of me and I'd be somebody
I'm tired of looking ‘round rooms wondering what I gotta do
Or who I'm supposed to be
I don't want to be anything other than me..

I'm surrounded by liars everywhere I turn
I'm surrounded by imposters everywhere I turn
I'm surrounded by identity crisis everywhere I turn
Am I the only one to notice?
I can't be the only one who's learned.


.....................................................................................................................................................................


Awesome låt, introt till One Tree Hill som jag har börjat se på :) I alla fall så kommer jag nog färga håret rött i
veckan, i dag alltså! det var morsan som stoppade allt för att hon ville inte att jag skulle färga håret två gånger
på en dag , så i morgon blir brunt med lite rött i och sen dagen efter så sätter jag i en rödare färg så att jag
får det som jag vill ha det :) men nu ska jag se IDOOOOOL :D:D



Laaaters!


* This ain't Paradice...

Just nu sitter jag i min stoora säng och chillar med Music. ska snart dra till Maud och gå en prommis med henne, om jag nu ids. Blev nyss arg på en sak, men jag orkar inte säga vad eller vem... fattar inte hur den personen tänker, Jävla Idiot alltså.. Har haft en ganska så bra helg faktiskt !  Här är en bild från Loppisen ;)




Och här en liten söt bild på Trötta Archie som jag hade här i helgen :)







My Playlist!

Här kan du lyssna på några låtar från min Playlist från Spotify ;)


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


Sunday..

den här helgen har gått för snabbt! i fredags så var jag ju ensam hemma så då kom Carro förbi och vi svammlade å sen så såg vi på filmen The lovely bones som faktiskt var bra , men hemsk.. sen for hon hem så jag å Archie myste framför en till film The A-team sen gick vi å la oss :) Steg upp klockan halv SJU! på lördag morron för att jag skulle vara med på IKEA's stora loppis , så jag var där från klockan 8 till halv tre! sålde lite grejer så jag tjäna ju lite pengar vilket är AWESOME.. träffade Linda där också :) sen senare på kvällen for jag till Simon å Viktor så såg på film, Salt blev de :) den var faktiskt också bra! så jag har sett Tre Bra filmer denna helg och i dag lär jag ju se en till hah.  Men nu ska jag masa mig upp ur sängen å käka frukost ! Laaters...





Och denna film kommer jag nog se ikv:





....

sitter hemma i soffan å har skallebank! jobbigt... i morgon äre sista skoldagen för veckan! Lite SKÖNT! får nu huset för mig själv till på lördag ;) morsan å farsan drar till långbäcken i morgon och sover där... orkar inte följa med för de tar typ 4 timmar att åka dit!  Iaf så är jag väldigt Less Just NU, är redan skolless så jag vet inte riktigt hure kommer gå resten av året. Plus att jag aldrig får en jacka! jag går runt utan jacka och de är skitkallt, bara för att morsan aldrig kommer iväg med mig, hon lovar och lovar men de blir ju aldrig av, kommer nog få gå utan jacka resten av året!

-



Jag har haft min första Foto B lektion i dag, var sjuk den förra gången... iaf så har vi varit ute och fotat byggnader och sånt, men jag blev inte riktigt nöjd med bilderna haha. sen sista lektionen så förberedde vi oss för att göra en reklamfilm till partier, våran grupp fick rödgröna, hellre det än moderaterna. kom hem för ett tag sen och nu ska jag så på några avsnitt av Futurama sen städa rummet oh sen ska jag räkna lite matte å läsa engelska och en video bok!  kanske lägger upp lite bilder på det jag fota på fredag ! men nu ska jag dra, hej så länge!

RSS 2.0