Träningsverk!

Hej och Hå! nu har jag kommit hem från Afron ! lite jobbigt det var, svettet  bara rann haha..sen var jag tvungen att gå hem från kalix för att jag inte hade nån skjuts så innan jag gick så sola jag solarium ! så nu är jag helt slut , kvällen kommer nog tillbringas i soffan heeeela kvällen ! I morgon ska jag till Luleå med josse, anneli, marie och millan så jag ska nog gå och lägga mig tidigt, men det blir nog inga problem hehe x) Gooodnight!

Afroo!

Jag ska på Afro ikv med Mathilda, egentligen skulle jenny också komma men hon har blivit sjuk :( men det ska bli riktigt kul! ska köra på som bara den ! men nu ska jag kolla vad vi ska käka till midda !

Someone save me !

sitter och lyssnar på mychemicalromance för att få en bra start på dagen.. klockan tio börjar min första lektion, sv tror jag.. fast vi kommer bara att skriva en dikt så det känns inte alls jobbigt. skulle egentligen haft matte prov klockn tolv men jag kan inte göra det , hoppas inte Linnea blir sur x) jag ligger faktiskt ganska bra till i matten tycker jag, kan nog göra matte provet men jag orkar inte.. juste ! i morgon får vi LOV !! häääärliga tider ! så jag ska nog till luleå klockan elva med marie, anneli, millan å josse, sen på kvällen ska jag på spinning torso med jenny och mathilda x) vet inte riktigt hur jag kommer orka.

Stepp !

Ska snart fara till Jenny och sen klockan åtta ska vi fara på Stepp! :) det är första gången jag provar det, så jag hoppas att det är kul !  så nu ska FETTET BRINNA ! den som kommer ihåg i vilken reklam dom säger det får snö i sin tröja av mig HeHe ..


My music...

blev lite inspirerad av att skriva detta inlägg efter att jag har läst Mathildas blogg ( Klick on the länk) ! ;) så jag tänkte säga vilken musik jag lyssnar på faktiskt, jag har nog ungefär samma musik smak som min brorsa tror jag.. hans spotify är fylld med en maaassa musik som jag älskar.. jag tror nog jag inte skulle kunna överleva om inte musik!

när jag var kanske 14 bast så var det bara Mychemicalromance, HIM, KoRn, Panic! At the disco, Muse, Paramore mm som gällde för mig , jag var ett litet "emo" eller vad man kallar mig.. jag såg mig aldrig som det, hade typ på mig svarta röda tajta byxor med hängslen och randiga prickiga tröjjor och mössor med grejer på typ, svarta naglar och eyeliner och tyckte att jag var Awsome och var alltid osynlig .. he he .. fast det pågick nog bara ett år alltså sjuan ! men jag tror jag var ganska osäker och typ depressed eller nåt  :S men det allt det där sitter fortfarande i , jag gillar fortfarande alla dessa band , fast kanske inte på samma sätt som förut , jag vet inte men det var en så jävla underbar känsla att ligga och lyssna på mcr speciellt ! jag älskar att andvända svarta kläder speciellt och jag lyssnar fortfarande på allt detta, men min musiksmak har , typ blivit mer "utspridd" om man säger så ! fan att jag ska vara så fotoskygg för annars hade jag kunnat visa nån bild från sjuan ! hade själv vela se hur jag såg ut då! ;)  aja , blev lite carried away! men nu till musiken !

Mcr
foo fighters
muse
kyle andrews
HOFFMAISTRO
HIM
Paramore
KoRN
Lady gaga
Miike Snow
Owl city
The Chemical Brothers
Karen O
The Teddybears
Jay-Z
The smashing pumpkins
P.O.D
Horrorpops
Datarock

och det finns many many moore ! men jag orkar fan inte skriva ner allt , sorry .. får bli en annan dag alltsåå!!! ;D

detta är alltså My chemical romance , kommer nog alltid lyssna på dom ! för dom är såå J*Vla braa!!:D




orkar inte lägga upp nå youtube klipp , men det är ju bara att kolla själv ;)

HANNE BANNE !

HANNE BANNE KOM HEM NU!

min saknade vän hanne flyttade till Norrköping för att gå skola där och jag saknar henne så :( hennes sjuka skämt och underbara coola chilla dilla stil, och hon kommer inte hem förren på påsklovet och då ska vi umgås som bara den :D har varit med henne varje lov som hon har kommit hem :) och det har varit jätteroligt för då har jag hanne och millan hittat på roligheter ! :) men snart kommer min hunny bunny hem och då ska vi ha roligt ! x)




kan inte du flytta hem igen ? :)

en Cool grej...



om ni inte har sett den här så rekommenderar jag er att se den för att den är ÄVÄÄÄVÄVVÄäldigt cool kan jag då säga ! :) tänk vilken tid det måste ha tagit att göra det ! aja, KOLLA NUU! :D

Alperna!

min bror har just kommit hem får Alperna och han har skickat endel bilder till mig som jag tänkte visa här :) Enjoy!








Ser det inte Härligt ut !!?? tycker jag i alla fall :)

Anything but this!

ligger just nu i soffan och funderar på att gå ut å gå... hmm... kanske man tar stavarna också vettja ;) och johanna är just nu i Washington! lite avis jag är ! har i alla fall sagt åt henne att fota en massa så man får se vad hon har gjort och vart hon har varit . min katt ligger också i soffan avslagen , fast han inte har gjort nå  i dag haha.

alltså jag är i stort behov av en kamera så jag kan lägga in nya bilder här på min blogg , men jag har tappat bort överföringsladden till min kamera ! men jag ska nog gå på expert eller nå för att köpa en ny... men nu ska jag dra ut !

chillen..

sitter just nu hemma och ska nog snart gå ut på en lång prommis för att jag har ätit så J*vla mycket fika i helgen !! men i morgon börjar mitt nya liv ! :D känner mig peppad ! inget mer godis och slisk för mig inte!


Matte!

jag ska nu banne mig räkna matte !! för jag ska ha prov nu på onsdag och jag ska få G på det har jag bestämt ! :D så nu är det bara att sätta igång!! önska mig lycka till ! ;)

Oooh Yäääh !

nu har jag tränat lite Zumba, mage och yoga haha x) tsm blev det ungefär en timme, så nu ska jag gå ut å gå med stavar ( om jag hittar dom )..

ZUMBA FITNESS!

nu ska jag träna bort alla kakor jag åt igår ! håller på att tanka hem Zumba Fitness, orkar absolut inte köpa det för 600 spänn haha x)


Lördaag !

glömde att uppdatera i går men whatever ! haha, i går så for jag och jenny hem till Maud och hittade vitlöks baugetter i frysen och käkade en baugette var till middag,  sen svammla vi på en massa, sen klockan halv sex for vi till anneli och skulle fika för att hon fyller år på söndag och då tänkte vi ha barnkalas i fredas ! sen klockan sju kom resten av klassen. som vanligt var jag ju dampig å fnittrig, haha. det var en rolig och mysig kväll tyckte jag iaf. skulle egentligen vara med jenny ikv men hon for till lantjärv så jag ska vara med henne i morgon i stället ! och nu ska jag avsluta med en grej jag sa i fredags då jag for till skolan...

Fanny- varför åt du godis till frukost?
Jag- för att det låg framme x)

Min Bikini!

Rösta!

SERIÖÖSTT!?!?!?!?!?



!!
Se på detta , jag blir så j*vla arg! + att han är präst!!!   läs denna artikel också ! klicka här !

Afro dans!

idag på idrotten har vi haft Afro, och det var jätte roligt vill gärna göra det nån fler gång så jag ska gå med Jenny och Mathilda nästa vecka på Onsdag klockan 18 på TC.jag såg nog ut som en clown då jag dansade, men det skiter jag i för att jag hade i alla fall kul!  man får dansa till trummor och göra olika övningar som man sedan stoppar ihop till en enda övning, det var ganska svårt att hänga med i början, för jag kunde vifta på armarna och stampa med fötterna då vi inte ens skulle göra det! haha , men det blir nog lättare att hänga med nästa vecka.


Panikångest !!!

var nyss ute och skulle möta morsan på blötmyran och där är det skog och en lerväg.började gå och såg henne ingenstans och började få smått panik ( jag är inget stort fan av mörkret) när jag inte såg henne.. min andning kortates och det kändes nästan som om jag kvävdes ... jag hatar att vara ute själv i mörkret. mina andetag blev kortare och kortare och jag får ännu mer panik , efter att jag hade gått halvvägs så ser jag henne inte , får mer panik och vänder å går hem, mina fotsteg blir snabbare och jag springer nästan, tittar bak nästan hela tiden .. nu är jag hemma och har lugnat ner mig lite.. men jag fattar inte varför jag reagerar så hårt på det, jag har aldrig haft så att jag inte kan andas bara för att jag har fått panik. och jag förstår inte vad jag är rädd för. måste reda ut det här.. och tills dess ska jag inte gå själv ute i mörkret!!!

Frååån Wikapedia:

Panikångest, känsla av svår ångest, panik och rädsla för sitt liv som uppkommer hastigt och utan någon synbar yttre anledning. Uppstår ofta i pressade situationer men kan för vissa komma till synes oväntat. Vanliga symptom är hjärtklappning, yrsel, ansträngd andhämtning, bröstsmärtor, kvävningskänslor, domningar, stickningar i tinnigarna, en känsla av att hjärtat stannar eller en tro på att man håller på att dö.


och av dom hade jag:

Ångest, panik, rädsla för sitt liv, hjärtklappning, ansträngd andhämtning, kvävningskänslor...

fast det är kanske jag som bara inbillar mig ???


huvudvärk :(

mår inte så bra nu alltså... har världens huvudvärk så jag knappt kan gå utan att det smäller i huvvet :/ ska försöka vila upp mig så att huvudvärken försvinner så fort som möjligt för att jag måste räkna matte och göra en bokgrej :(  och i morgon kommer vi nog fråga om vi får ledigt från matten å svenskan på fredag , då är vi lediga hela dagen om vi får det ! :D skiitnaajs :D håller tummarna för det !

Staben!

sitter just nu på staben och väntar på att få skjuts hem, har varit här hela dagen i dag och gjort klart uganda filmerna... egentligen slutat typ elva, men jag å anneli tog oss inte hem då så vi väntar på att daniel ska hämta oss halv två.. är väldigt seg och trött för att jag har ont i huvve ! inte roligt alltså.. så när jag kommer hem blir det nog att lägga sig på soffan å se på serier å sovaa i nån timme. i kväll ska nog jag å mamma gå ut och gå igen med summer-snow, ska bli skönt att komma ut i friska luften.
saknar ludde (hunden ) och kasper( katten) ! tur att jag har lilla (stora) milton :)

happy face!

i kväll ska jag gå ut och gå med en av våra hästar som heter Summer-snow , låter ganska konstigt att jag ska " gå ut och gå" med en häst x) men jag är inte så säker på att rida, men nog kan jag det men jag är rädd för alla skotrar som kan komma förbikörande så hästen får panik och hoppar så jag flyger av ! sen klockan åtta ska jag till johanna å se på film , Boondock saints 2 va jag har längtat efter att se den filmen !! :D  lite skujj alltså :) nä nu ska jag gå och klä på mig .. kanske skriver ett inlägg senare ikv XD

Yes!

i dag har det kommit en massa nya avsnitt av de serier jag följer och dom är :

  • Desprate housewives
  • Family guy
  • how I met your mother
  • The secret life of the american teenager
  • gossip girl
och i morgon kommer ett nytt avsnitt av melrose place :) bara så ni vet så laddar jag inte hem serier utan ser dom på olika hemsidor som : Channel 131, Tvshack , Surfthechannel... jag brukar inte se på Channel 131 utan där ser jag vilka serier som har kommit och när dom kommer :) jag skulle aldrig ocrka tanka hem alla serier ist för att se dom där för att det går så mycket snabbare att se dom på dom här sidorna, rekomenderar väldigt mycket.. men när ni ska se serierna så se på megavideo för det har bäst kvalla tkr jag, men det brukar variera!

Frilufsdag

kom hem ganska tidigt i dag, vid tolv tiden.. så typ direkt jag kom hem så somna jag på soffan i två timmar x) det var väldigt najs må jag säga . alltså jag vill börja på nån diet , nån som passar mig för jag vill komma i form till sommarn, så jag måste nog börja gå på gym eller bara gå en lång prommis på ca en timme varje dag.. nu till nåt annat, i dag har jag åkt slalom ! och så åkte jag å jenny lite madrass som var skitkul!:D slalomen var lite ringranglig haha , men jag lånade faktiskt lindas slalom grejer , å hennes skidor var lite för långa för mig så jag snubblade nästan i backan haha xD men det var kul ändå..

Seriööst..

Seriööst jag har skrivit typ 2-4 inlägg om dagen ! men det är så roligt att blogga, även om det inte är så intressant eller om ingen läser.. fast jag har faktiskt några läsare he he ;) det är skönt att få skriva av sig av allt! om vad man har gjort vad man är intresserad av och allt sådant, så jag uppskattar bloggen väldigt mycket.. jag strävar inte efter att få jätte många läsare, vill bara helt enkelt skriva av mig . jag blir alltid så bubblig å glad då jag skriver , ingen aning varför men jag tycker helt enkelt att det är skitkul!  ni som läser bloggeen ser kanske väldigt lätt vilken person jag är på den ytliga sidan , sprallig, glad, fundersam, flummig! med dom orden kan man faktiskt bäst beskriva mig, men på den inre sidan är jag en helt annan person som jag inte visar här och kanske inte så mycket annars heller förutom hemma för mig själv ;) ( har ganska svårt att öppna mig )

nu ska jag se på family guy , sen svenska hollywood fruar och sen kanske håkans bar , goodnight people!

Leonardo Dicaprio

tänkte bara skriva ett inlägg innan jag drar till Kalix som handlar om Leonardo Dicaprio ! han är så J****vla snykk ! fattar inte folk som säger han är ful ! haha , han är gammal men han är ju ändå såå snygg ! hah, va löjligt de låter , men jag älskar hans filmer och han är så bra på att spela.. men jag vet inte om han är en bra person vid sidan om filmerna, men de hoppas ja ;)

här är lite bilder då han var Yyyngre :)







Don't ya Agree ????

Fireflies

ooh yees .. är inte på världens humör , därför tänkte jag gå på en prommis som ska få mig på bra humör ! :) bra va!? jaja , i morgon har vi frilufsdag! vilket känns roligt :) väldigt roligt ! hela klassen ska till backan å bara mysa, och åka pulka :)  låten i mitt huvve just nu ääääär :







Im not wierd, I just.....Yeah,Ok.Im Wierd...

haha jag satt nyss på Paint och gjorde en bild , blev lite inspirerad av Mia Lång :) den blev inte så bra pga Paint , har inte photoshop :( aja , i dag har jag varit å kört skoter med Theodor :) jag red också på Summer-snow x)haha jag vågade knappt gå upp på hästen.. det har varit en ute dag i dag , åt till o med frukost ute i solen i snögrop med en massa filtar. här är iaf bilden ! ville att den skulle bli snyggare men skitsamma !



booring -.-

är hos niklas å johanna just nu , dom for för kanske en och en halv timme sedan och jag har absolut ingenting att göra.. mår illa gör jag också för att jag har ätit ballerina kladdkaka :( ingen bra start på dagen , buhäää.. jag vill hem till min säng å sova för jag är faktiskt trött för ovanlighetens skull x) nä nu ska jag fortsätta att göra ingenting !

Alice in Wonderland

är nog den bästa filmen jag har sett på länge !!! :) den var jätte bra, och väldigt underlig .. så ikv då jag är barnvakt ska jag ta med mig datorn och se på den gamla Alice i underlandet ! har inte sett den på jätte länge så det kommer bli rikigt kul :)


Oh Yeah !

just nu sitter jag i mitt rum o gör ingenting! ska snart äta och sen chilla tills jag far till niklas å är barnvakt , johanna ville att jag skulle komma å se på film och jag ville verkligen också komma men jag ska ju vara barnvakt ... men vi ska nog se filmen nån annan dag :D köpte faktiskt en ballerina kladdkaka i dag som jag ska mumsa på i natt ! ska  bli så gott så med ett glas mjölk !

Babysitter!

ikv ska jag vara barnvakt åt Theodor och Dexter för johanna å niklas ska ut :) jag tjänar lite cash på det, så då har jag ännu mera  att shoppa fööör ! :D Yey!

Technologic


huvva

jag mår skit , alltså jag är inte riktigt förkyld, men jag har jävligt ont i ryggen och hostar ! så jag orkade inte fara på skolan i dag, vi hade ändå bara en lektion :S såå, i dag ska jag nog bara städa rummet å tare chill för i morgon måste jag nog plugga..

.....

mår skit! inte bra alltsåå.. jag orkar inte göra nånting, är helt slapp i kroppen. jag har ont i höften också, ingenting är bra + att jag har fått hosta. näe, vi får se om det blir nån skola i morgon, om jag mår såhär så far jag då inte!

sitter just nu..

i soffan och chillar ;) åt nyss en liten skål med mjölk, cornflakes, russin och banan , det har jag ätit varje morgon denna vecka och det är jätte gött! ni borde prova det , men kom ihåg ta mjölken sist!

Hyypeeer!

sitter just nu hemma, kom hem från skolan för ungefär en timme sen :) nu i kväll ska jag å mamma och handla en MASSA för att vi ska köpa nya " bassaker" till skafferiet eftersom att det håller på att ta slut , så jag har nyss städat skafferiet och kollat vad vi behöver.

jag ångrar att jag har färgat håret brunt ! saknar verkligen min blond/vita hårfärg... men jag ska nog göra blonda slingor och sen föörlänga håret :D YEEY ! ha rinte riktigt bestämt om jag ska färga mörkare eller göra slingor men det löser sig nog ! här är bilder då jag var blond :)





var utklädd till en man då vi gjorde en musikvideo :)

bilder och minnen (från annelis faaacebook )

hitta en massa bilder på annelis facebook som jag tänkte lägga upp här :)















kom  i håg då de alltid var vi 3 ! shit va länge sedan :) alltså alla minnen vi har haft tsm .. Millan , Lolloviisa och krooken ! :D


Ååååååhhh...

längtar till sommaren och till min Zyndapp , tänk när jag kommer få starta den nu i sommar :D woohhoo :D haha , fast jag kan inte köra med den till stan för man kan inte stanna i korsningar med den haah xD och jag måste bara säga att det är Waaaay mycket coolare att köra riktig moppe med växlar än att köra vespa ! vespan låter så klen!och det är mycket myyyyyycket roligare att köra moppe för att man får växla ! haha ska visa en bild då jag körde zyndappen för första gången ;)





Ooooh Yäääh ! :D


Ryser !!

haha i dag har vi hört på virtual barbershop på ljud lektionen ! det var skitcoolt och äckligt ..i alla fall så har jag varit in på youtube och letat en massa klipp :) hittade barbershop igen fast med en cool grej i slutet !



ni kan ju höra igenom hela klippet ! men det jag tyckte va coolt kommer typ 5.16 ! :D och kom i håg att ha hörlurar på och blunda ! :D

godnattsi !

kom för ett tag sen hem från maud och johanna :) satt bara där å snacka medan vi såg på svenska hollywood fruar , blir nästan äcklad av att dom där tanterna tafsar på killar som endast är 20 , fast killarna lär ju få skit mycke pengar för de så inte tycker jag synd om dom haha x) nu ska jag snart gå till sängen å släcka datorn klockan 12!! :D

momenad!

mår ännu sämre! så jag ska nog inte fara till jenny ikv, får bli nån annan dag helt enkelt :) jag har skadat min tumme också , och det gör inte saken bättre ... men jag ska försöka rycka upp mig och ta en prommis så jag mår bättre , och så kanske jag somnar bättre på kvällen oxå ! jag har inte hittat min överföringskabel och jag har letat , tro mig!


slänger väl in nåra bilder på jennys kissekaatt!








bläää...

har världens jävla mensvärk! ska nog lägga mig i soffan å döö! tragiskt men sant.. nånting som gör mig glad är att jag har pengar och ska fara å shoppa så fort jag får chansen :D mitt mål är att köpa en vårjacka och skor , jag har redan hittat skor  och dom ser ut så häär :)




här har jag hittat dom --> Länk
dom finns i blå också, vet inte riktigt vilken färg jag ska ta men men ...




Sålt Bräädaaan :D

nu är den såld , så jag har 1600 kr , plus att jag typ har 100-200 kr på kortet ! så snart blir det att shoppa ! :D

Vill ha pengar !

jag vill ha pengar och jag har en chans att få pengar men inte lika mycket som jag vill att det ska bli! jag ska då sälja min bräda till min syrra, jag har knappt andvänt den, så den är typ sprillans , så jag har sökt upp priset på den och då kostar den 1300 kr typ utan bindningar och min syrra vill köpa den utan bindningar sooo... men då mamma och pappa köpta den kostadee den kanske 2000 kr och jag tror då att jag ska sälja den för 1700 kr , men jag är inte säker .. men då vill jag att hon ska köpa med bindningar ! för vad har jag för andvändning av bindningar då jag inte har nån snowboard ??? aja , men nu ska jag fundera vidare , Hejs!

hahaha

ni som har läst inlägget under måste bara få veta att jag pratar typ alltid osammanhängande och kan byta samtalsämne skitsnabbt , tyckte bara att det var lite roligt då jag läste det för mig själv x)

en söndag

Hällo! sitter just nu i köket och gör absolut ingenting , borde egentligen göra en massa läxor men det känns så onödigt på nå sätt :S ska nog räkna matte iaf så då har jag i alla fall gjort nåt :D
funderar om jag ska gå till kalix å sola för att jag är alltid blek å då tänkte jag om jag skulle sola på solarium två gånger i veckan tills sommaren börjar så kommer ju jag att bli brun ! för när jag solar utomhus så blir jag alltid först röd och sen vit igen :/ jobbig situation jag vet ! x)

jag vill hyra  en film! brukar alltid ladda ner men jag ids inte se på datorn , fast jag kan ju koppla in datorn in till teven dock.. men jag har typ tankat hem 3 filmer i veckan och jag har en limit på 1 i veckan XD wierd huh! 

i morn börjar skolan igen :/ känns kul för att då får man träffa alla igen, fast det känns ändå tråkigt för då måste man gå på lektioner ://// BLÄÄ ..... nu ska jag sluta skriva soooo.. Hejråå


Lady gaga

alltså hon har den mest underbaraste coolaste och annorlundaste stilen jag har sett! och hon gör sån j*vla bra musik ! hon är unik :) gillar verkligen hennes musik , och jag tycker att den bara blir bättre och bättre ! här är hennes senaste musikvideo med beyonce med låten Telephone , som är skiit najs !






men nu ska jag äta äppelpaj :) BYE !

UP!

såg nyss klart filmen UP , den var faktiskt bra :) tyckte speciellt om hunden Dug... och för dom som inte vet så ser jag mycket på film , här är mina favorit filmer:
( dom kommer inte i nån spec ordning)

- Hoodwinked
- The boondock saints
- 1408
- vildingarnas land
- Alvin and the chipmunks 
- The dark knight
- The blood diamond
- Monsters vs Ailiens

kommer inte på någon mer haha , men om jag gör det så skriver jag upp det i ett  annat inlägg :)






// LolloVajsaa

LolloVajsa

nu har jag gjort en ny blogg :) kunde inte fixa designen på min gamla så då gjorde jag en ny ! :D  lite konstigt jag vet men men .. hade skrivit typ 50 inlägg, men nu ska jag starta om på nytt! ska försöka få in bilder i bloggen , men det är lite svårt eftersom jag har tappat bort min överföringskabel från min kamera, sooooo... ja .. men nu ska jag äta frukost ! BYE !



/ Lolloviisaa




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0