Eminem! ;D

Jag har alltid gillat Eminem, han har varit min Idol en gång i tiden faktiskt :) jag brukar inte gilla Rapp, men hans musik Gillar jag :) Nu har han ju gjort ett nytt album, Recovery , som är AWSOME !!!

ni borde lyssna på den !


Lyssna på Not Afraid om ni inte orkar lyssna igenom hela ;)



Frilla !


Denna frilla ska jag skaffa har jag bestämt, har den längden så det enda jag behöver göra är att klippa luggen lite, inte riktigt som på bilden, topparna på håret och sen BLEEEKA SKIITEN ;D fast denna gång blire slingor, ALDRIG mer helblekning xI

Athena !;D

Nu har vi HUND ;D Iaf tills josse flyttar i höst :D hon har nämligen köpt en fransk vattenhund som är jätte sööt ! här har jag en cool bild på Henne, jag är kanske inte så snygg i den men WHatÄvA, lägg märke till att hon har mitt hår i munnen xD



Resident EVIL 1,2,3

Är hemma nu :) igår såg jag simon och johanna resident evil maraton hemma hos johanna sen sov jag över där. Dom var faktiskt bra filmerna , bara att den första var lite dåligt gjord, men men det var på den tiden XD nu ska jag nog börja laga mat , Hejs !


Game Boys

sitter just nu å lyssnar på musik.. men jag orkar fan inte göra nånting efter jobbe, är helt slut haha x) ska nog gå å sova snart , vilket kommer bli riktigt skönt.. men först tror jag att jag far till Johanna å maaauuud :) hejs !

Daniel Westling & Victoria Bernadotte



Nu tänkte jag berätta min åsikt om brölloppet eftersom  typ alla i bloggvärlden gör det.

Pengar är ju det första man tänker på, varför ska vi skattebetalare betala för ett bröllopp som inte ens vi är tillåtna att se förutom på Tv? Ja, det kanske är bra för att representera vårat land? men ändå, vi betalar ju bröloppet. Jag tycker inte om Monarki, eftersom att de tar bara våra pengar och de ända dom gör är ju att representera sverige genom att resa och se världen. Jag vill ha republik! för att vi har väldigt många som  redan får betalt som ska styra sverige och sen har vi en kunga familj som ska representera vårat land. varför kan inte bara de som blir valda i år representera sverige? eller varför har vi inte bara Republik! Jaa , det kan vara fint att ha bröllop, men måste det verkligen kosta så mycket? måste vi betala det, om vi inte ens vill det? ja , och det har vi redan gjort !

min missta mig inte, jag önskar all lycka till Victoria och Daniel.. vi får hoppas att de är tillsammans förevigt för tror inte att vi har råd med ett till bröllopp x)

Söööndaaay :P

i dag blir en riiiktig VILODAG! har varit igång Hela helgen ! haha, jag som skulle tare lungt ;) men iaf, på fredan så var jag, anneli, jÄnny, Hanne, HIllevii , Millään i kalix på kalixdan..men det var inte precis nånting å hurra för x) men det var roligt att höra Gabbiees sjunga, det var lixom därför jag for dit. alltså ALLA mina 250 spänn är borta, och jag har bara spenderat de på skitsaker ! ångrar vissa köp hah ;)

I går så  var vi åt en gäng hos Hanne å käka middag, de var roligt. senare så for vi till Millan å tjorva på haha XD Sussie kom också ! :D Är ganska seeg i dag, men jag börjar bli piggare för nu har jag nyss druckit ett glas med IsCoffiee.

nu på fredag är det ju midsommarafton och jag vet inte riktigt hur jag ska göra, för att jag har ju haft "roligt" nu två helger i raad.. så vi får se om man orkar.. kanske bara är i stugan å myyseer..
JObb i morgon , längtar inte så mycket.. men jag tror de blir ganska så Rooligt för att Carro ska vara på min avdelning och hjälpa ;D Nu ska jag dra å keeeka midda ;D

kanska lägger in bilder från helgen, och från förra helgen senare i dag eller nån annan dag helt enkelt ;D

Trött..

Åååh jag är faktiskt GLAD över att det är så dåligt väder i dag! då kan jag bara ligga inne och se på teve. Nu ska jag klä på mig de skönaste lodiskläderna EVER och sen se på THE O.C, fick låna säsong 4 av CarroO

Piss också!

Fan att jag drack den där iskaffen !!! är hyperpigg så jag kan inte såva..försöker men det gåår icke.. aja, nu ska jag försöka sova igen.. kommer annars vara död i morgon... xD

Onsdag..

I dag stannade jag hemma från jobbet för att jag var så förkyld. har varit det hela veckan och har plågat mig på jobbet.. Men nu mår jag faktiskt bättre, har bara sovit i dag och det har jag förresten gjort hela veckan. för direkt jag kom från jobbet la mig och sov till middan och sen så somnade jag sen klockan åtta! I morgon  blir det att fara igen, men jag vet inte om jag kommer kunna somna tidigt ikv för jag drack nyss en Iskaffe hehe ;) tror jag ska dricka det till frukost också haha x) Men nu ska jag chilla vidare och bli ännu friskare till i morgon, orkar inte sitta hemma en till dag! :D

YES !

Nu mår jag Mycket Mycket Mycket bättre :D jag har bara lite ont i halsen! tror nästan inte att jag har haft magsjuka för att jag brukar må mycket sämre om jag hade haft det :) så ikv ska jag nog till Jänny :)

Usch...

börjar bli förkyld nu också! har ont i halsen, täppt i näsan och hosta...i dag ska bli en krya på mig dag, så jag ska bara chilla och försöka bli frisk. EN sak till, jag har ju haft så mycket läxa att göra klart som jag har gjort klart nu i måndags! och jag får ångest för att jag tänker att jag måste ju ha nån läxa kvar att göra, men det har jag inte! fast jag går ändå och tänker så! skitkonstigt !

-

börjar jobba på måndag! så jag måste verkligen bli frisk tills dess.. nu mår jag faktiskt bättre, jag har inte spytt på tolv timmar !:D och jag har käkat lite också. men nu ska jag faktiskt bädda rent, duscha och sen se på nåt avsnitt av True blood ;)

Magsjuka..

har fått Magsjuka.. inte roligt och ingen bra start på lovet må jag säga.. iaf i går hade jag jätte roligt! träffade nytt folk och gamla vänner från förr i tiden :) just nu ligger jag i sängen å döööör! blä. jag har sett alla true blood avsnitt från första säsongen x) och håller nu på att tanka  6 st avsnitt från den andra säsongen.. Laaters!

True blood

har börjat se en ny serie :) True blood, alla säger ju att den är så bra så jag tänkte ge den ett försök. har nu sett 6 avsnitt och jag är hooked ! hah. Btw det kanske löser sig så att jag får ett G, men det är inte säkert. för att morsan å farsan har kollat upp på skolverket och sett att man inte kan bedöma hela betyget pga av nationella ! och jag har haft G på alla prov jag har gjort åde. så dom har  ringt rektorn och han sa att det var många elever som hade blivit hade samma problem som jag med samma lärare. Hoppas att det löser sig för då slipper jag läsa om kursen och göra ett till nationella prov i det här !

har gått runt som en Zombie i huset sen jag fick veta att jag ska göra OM matte A!! Och jag har alltid haft samma problem ALLTID! i sjuan så räknade jag inte ens ut matte boken men jag fick ändå G för att jag hade en bra lärare. och sen i åttan så vare nära att jag var tvungen att gå i sommarskola för att få G i matte! och i nian så vare jätte nära att jag skulle få IG men jag fick exakta poängen som jag skulle ha för att få G i matte i nationella!

Och tydligen så kan jag inte Grunderna, men hur FAN ska jag ha fått G på  alla prov jag gjort utan att kunna Grunderna ! Låter lite konstigt Tycker jag! Hoppas att vi inte får samma lärare nästa år! BLÄÄ!

cause it's a bitter sweet symphony...

sitter hemma hos maud själv.. Första dagen på Lovet i dag, kommer  nog bara att chilla och vila upp mig till på måndag då jag börjar mitt sommarjobb på grytnäs dagis :) ganska skönt att jobba i början för då är jag sen ledig resten av lovet ;) ska jobba i tre veckor! nä nu ska jag dra ut med hundarna i solen !

...

är ganska deppo nu.. är riktigt less! det är vid såna här tillfällen man har lust att hoppa av skolan och börja jobba! en sak är i alla fall positiv och det är att jag ska få beställa nånting från Nelly och att Johanna betalar det för att jag har förlängt hennes hår :)

SOMMARLOOOV !

och ett plus på kanten är ju att jag fick IG i matte A....

Almost !

Nu äre bara länderjämförelsen kvar ! den ska jag göra klart i morgon :) för nu har jag skrivit ut en Jävla massa pappar och allt det ska jag lämna in till sanna i morgon! hon kommer få det jobbigt haah ! är nästan klar med allt ! Känns skönt, men det är den där länderjämförelsen som jag aldrig riktigt kommer igång meed.. skulle behöva lite hjälp med den. nu ska jag se på serier sen sova för i morgon har jag muntligt inför klassen om tillsatser i maten ! GOOD NIGHT !

Carola möter döden!

i går gjorde jag Millan och Hanne en kortfilm haha :) det är våran första film så den kanske inte är så jätte bra x) men titta gärna ;)


Tillsatser i maten

Håller på att skriva i min uppsats som tillsatser i maten. Och jag har fastnat! jag orkar fan inte skriva mera.. är riktigt less ! Blää. Just nu håller jag på med jämförelsen mellan två författare  och jag funderar på att skita ire för dom tyckere ändå nästan samma sak.. sen måste jag skriva klart länderjämförelsen som jag inte gjorde i fredags. Usch och fy! ORKAR INTE!

Friidaaay ;)

i dag har jag bara gjort ett prov på skolan så jag var nog bara där i en timme, sen cyklade jag å anneli hem :) sen nu har jag städat mitt rum och snart ska jag göra klart länderjämförelsen.... när jag är klar med den så ska jag bara chilla resten av kvällen. I morgon ska jag till Luleå och shoppa med millan anneli och Hanne , vet inte om Gabbie ska med . sen på kvällen ska jag skriva på E-ämnen grejset och skriva mycket på den ska jag för jag orkar inte med dom här läxorna nåmera!! :( 

En lite roligare grej är att jag ska stoppa i hårförlängning på Johanna på onsdag, har aldrig gjort det förut men jag har sett morsan och syster göra det så jag  vet hur man gör iaf :)


Iron Man 2

Jag ska se på Iron Man 2 ikv om de nu är bra kvalla.. tankade ju den i Ts, aja.. men jag kommer nog ändå se den även om den är i dålig kvalla ! har längtat så mkt efter att få se den filmen :) nu måste jag bara få nån som vill se den med mig, eller så ser jag den själv bara :)

-

Äntligen känns det som att går framåt för mig ! :) jag har blivit en riktig pluggis ! och det har jag aldrig varit, är väldigt lat.. He He. Sitter i alla fall och pluggar inför provet på fredag och det känns riktigt bra ! Hoppas att jag kommer klara det ! ni måste hålla tummarna för mig! ;) Seriöst! Nu har jag bara Länderjämförelsen och den orkar jag inte göra helt klart utan jag ska bara skriva en inledning och en sammanfattning sen är jag klarre med den liksom! sen är det E-ämnen jag ska skriva klart om ! Yääy! Wooh har fått värsta ruschet ! Nu ska jag fortsätta plugga ! Laters!

YES!

Allt som jag har gjort klart i dag!
  • Filmanalys             
  • American History X 
  • personbeskrivning  
  • miljöbeskrivning    
  • Utopia                  
  • Insändare            
  • e-ämnen redovisning, ska redovisa nästa vecka tis
Allt jag har kvar att göra !

  • Länderjämförelsen
  • E-ämnen skrivuppgift
  • Prov på fredag

sooon veery sooon...

.. är det sommarLOOOOV! :D jag längtar men ändå inte för jag har ganska mycket att göra...ska försöka få klart filmanalysen ikv iaf, så då är det nåt att kryssa bort från liistan :) usch jag är riktigt Less nu! men snart är det inte mycket kvar! får ju sommarlov på Tisdag :D:D:D:D:D  Yäääy ! :D liiite skööönt ! :D men nu ska jag börja med Filmanalysen , Laaaaters!

RSS 2.0