Rött eller blondt?

jag är riktigt sugen på att färga håret RÖTT! har tänkt på det hela sommaren.. men då ere ju de att jag inte kan bli blond på jäätte jääätte läänge! men jag vill fan bli rödhårig! har nästan lust att fara till coop å köpa hårfärg NUU!! x)

gjorde om en bild, men den blev inte riktigt som jag tänkt mig men ungefäär..


Tisdag

Idag har jag varit på skolan hela dagen, så jag är helt döööd just nu! har ont i mina ögon, men inte tänker jag lägga undan datorn för de ! haha. Ikväll ska jag nog gå ut och gå med stavar, ska fråga om anneli å marie hänger på! måste börja röra på mig, Sommarlovet är ju SLUT! har faktiskt bestämt mig hur jag ska göra, om jag skulle köpa en Onepice eller fara å shoppa! jag ska nog skita i att köpa en Onepiece och far å shoppar istället , så jag ska önska mig en Onepiece till födelsedags present ist. jag fyller ju år snart om 42 dagar för exakt (13 Oktober) ! inte länge.. så jag ska försöka få med morsan till luleå, slipper betala skjuts å allt då ;) + att man kanske får lite extra pengar... aja, nu ska jag se serier! Hej så länge  !


Vad jag lyssnar på just nu!



Världens 10 dyraste filmer.

jag tycker det är ganska roligt att läsa hur mycket pengar man lägger ner på att göra en bra film, men filmerna blire inte alltid bra. Jag googlade runt på google som jag alltid brukar göra och hittade 10 top dyraste filmer, tänkte att det var lite intressant och ville dela med mig av det :)

 

 

10. Spider-Man 2
Total kostnad: 1 580 000 000 kronor
Lite drygt en och en halv miljard spenderade Universal.

09. The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
Total kostnad: 1 640 000 000 kronor

08. Superman Returns
Total kostnad: 1 611 600 000 kronor

07. King Kong
Total kostnad: 1 635 300 000 kronor

06. X-Men: The Last Stand
Total kostnad: 1 659 000 000 kronor

05. Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
Total kostnad: 1 777 500 000 kronor

04. Quantum of Solace
Total kostnad: 1 817 000 000 kronor

03. Spider-Man 3
Total kostnad: 2 038 200 000 kronor
Inte så bra film dock..

02. Pirates of the Caribbean: At World's End
Total kostnad: 2 370 000 000 kronor

01. UP
Total kostnad: 2 559 600 000 kronor
Vinnaren är... Up! Pixars nya film slog rekordet ! Filmen var jätte bra och dom lär ju ha spelat in jätte mycket pengar (y)

Nu sängen! Natti Natti


KLAAAAAR !!! :D

nu är designen klaaar ;D äntligen! haha, fast headern är väl inte jätte snygg , men den duuuger ! funderar om jag ska ta bort alla gamla inlägg å börja om på nytt ? hmm..

200:e Inlägget!

Nu har jag gjort nästan gjort klart designen :) ska bara göra en Header så äre Klarre Lixom..

Ny design..

haha, håller på att fixa min design.. headern är inte sådär jätte snygg, gjorde den på Paint ! ska göra en bättre på skolan, och så måste jag fixa texten å lite annat småtjaffs!

Jänny !

Jag har redigerat en bild på Jänny :) tyckte den blev fin faktiskt, har inte photoshop utan jag använder en skitdålig sida, men den funkar iaf x)






Blah Blah ?

jag vill ha en ny bloggdesign ! tycker min är så ful x) men jag orkar inte göra en själv, ska nog gå å googla och se om de finns nå gratis designar , hehe . nu till något helt annat ! i dag så har jag varit till happis och kollat på en höstjacka, men jag hittade ingen :( vill ha en trench coat , men jag hitta ingen :( sen efter det så var jag ju tvungen att följa med in till IKEA, jag kan bara säga att jag HATAR IKEA! Usch, samma saker hela tiden, dessutom får man jätte ont i fötterna efter att man har gått igenom hela affären, plus att min mamma går Sniiigelfart då hon går där så man blir riktigt less efter att ha gått där i 3 timmar ungefä.men det är ju bra att IKEA finns då man ska flytta hemifrån.  aja, kom i alla fall hem med en kudde, galjar och batterier haha x)


Valet.

de verkar som att alla ska rösta rött i år, de ser ut så på min facebook iaf x)  Men jag skulle nog inte göra det. Om jag hade varit 18 och fått rösta hade jag nog röstat på PiratPartiet, har inte läst jätte mycke fakta om dom, men de jag har läst låter faktiskt bra :) Alla fåt ju tycka som dom vill, Right?

Vad står piratpartiet för ?

Piratpartiet står för ett kraftigt stärkt integritetsskydd för individen (bl.a. ska staten inte ha rätt att avlyssna medborgare utan brottsmisstanke, brevhemligheten ska upphöjas till generell kommunikationshemlighet och rätten till privatliv ska grundlagsskyddas).

Vi vill också att alla fritt ska kunna kopiera och bygga vidare på kultur, information och kunskap - alltså en kraftig uppluckring av upphovsrätt och ett totalt avskaffande av patenträtten. Artister ska kunna tjäna pengar på sitt verk, men inte i 70 år efter sin död, som idag. Privat kopiering utan vinstsyfte skall vara helt obegränsad.

Vi tar inte ställning i några andra frågor, särskilt inte fördelningspolitiska frågor. (Poängen med detta är att du ska kunna rösta på Piratpartiet utan att förändra vänster-högerläget i svensk politik.)

 

 


OnePiece-Jump In !

Funderar på att köpa en OnePiece, lite najsigt det skulle vara att sitta i en sån där då man är sjuk eller bara på morgonen! den jag vill ha kostar typ 1161 kr , de är ganska så mycket för mig ! Men lätt värt !!






nån av dom hade jag tänkt...

Onsdaag

var hemma från skolan i dag för att jag fortfarande är förkyld och för att jag hade feber igår kväll :/ hade vela fara på skolan  för dom har fått fota å redigera bilder! aja, jag SKA vara frisk i morgon, jag Kommer vara frisk i morgon! usch..blää! nää nu ska jag fortsätta se teve, Hejs !



Första skoldagen!

I dag var det första skoldagen, det var ganska jobbigt för mig att ta mig upp ur sängen i morse för att jag har blivit så förkyld..tänkte ett tag om jag skulle stanna hemma, men det var lätt värt att komma dit och träffa alla igen! :D sanna å elisabeth hade gjort iordning en tävling till oss och delade in oss i grupper så alla vi Mp2 blev splittrade.. men jag får ju träffa dom i morgon förhoppningsvis, om jag inte nu börjar må ännu sämre än va jag mår nu. Men nu ska jag nog försöka dra mig till maud å städa undan lite grejer för i morgon kommer Roine hem :)



Laaaters!

Jurassic Park

innan jag går och lägger mig i kväll ska jag till kalix med morsan å köpa nya block, pennor och sånt där. sen ska jag städa rummet, duscha, raka bena mm. sen ska jag krypa ner i sängen å se på Jurassic park! haha, har inte sett den filmen på fleeeera år x) det är den första jag ska se, och den är från -93! tyckte den filmen var Awesome, men vi får se vad man tycker nu. om man bara sitter å skrattar åt effekterna , eller om man tycker den är lika bra som den var förr, jaaa de återstår att se ! Den har i alla fall fått 7.9 av 10 på Imdb, kollar alltid va filmer har fått för betyg där ;)




The Land before time...

jag har tankat hem Alla 13 filmer om littlefoot och hans gäng! jag har sett två filmer av dom då jag var liten och jag älskade dom ;D den första filmer är från -88 , och ja, tårarna rann ner för min kind då hans mamma dör :( jag brukar inte gråta av barnfilmer.. jag älskar gamla barnfilmer, för dom är med verkliga än dom som tillverkas nu. man visar inte att det finns död och onda saker i livet. det visar bara den goda sidan. Men jag tkr att ni också ska se i alla fall den första filmen av serien! ;)


skulle kunna berätta en massa om den här filmen , för handlingen är väldigt bra. men det orkar jag inte! hah



De var ett tag sen..

De var ett tag sen jag skrev här, men jag ville bara ha nånting sagt och det är att jag är väldigt lyckligt lottad! har inte tänkt på det så mycket tidigare, men de jag tänker på är att jag har så bra relation med mina kusiner, farbror, mostrar och familj. min moster maud är som en extra mamma och min kusin är som kusin Johanna är som en extra syster :) jag tycker jätte mycket om hela släkten och är så glad att vi bor så nära och att vi håller kontakten så bra :) som i går så så samlade vi ihop kusinerna, simon, viktor, johanna, min bror david och hans Tjej Amanda. det  var jätte roligt , men det är så synd att alla  dom unga kusinerna har flyttat förutom Viktor. Johanna flyttar ju på Onsdag och det känns jätte tråkigt för att jag brukar alltid komma och hälsa på henne å maud och se film å prata en massa :) dom är som ens bästa kompisar ! de var de jag ville säga , alltså att jag uppskattar alla jätte mycket ! :D:D men nu ska jag hoppa in i duschen, se på film å sen sova! Gonatt :)




Haha, inte så charmerande bild på mig


Hoppas alla kom med :) bilderna är tagna från Johannas facebook hehe x)

Iller !

ååh, jag vill ha en Iller :) jag kom på det just nu och har kollat runt vad man behöver veta om dom, och det är ganska mycket.. men ändå :P no tror jag att jag skulle kunna klara av en lite iller :) blir helt överlyckling av att se bilder på dom x) söötaste djuren EVER ! och dom är inte så dyra heller från 1500-3000 kr typ, men det är ganska svårt att hitta dom som är till salu... Aja , men jag vill ha en iller och den ska heta Sune ! x)


RSS 2.0