There's nothing left to wait for...But you..

har förflyttat mig till sängen och ska snart städa mitt badrumsskåp, det behövs verkligen! sen i morgon kanske man går igenom garderoben! alltså, vad skönt det hade varit med egen lägenhet, att få bestämma själv hur allt ska se ut och få städa då man vill haha. minuset är väl att det kostar att bo själv, och jag har inte dom pengarna. Jag får väl vänta tills jag går ut gymnasiet och flyttar söderut. har inte riktigt bestämt mig ännu vars jag ska flytta, det är emellan, Umeå, Stockholm, Göteborg. göteborg känns så långt bort och umeå känns så nära x) blir väl stockholm eller Uppsala alltså. Min största rädsla är att vara kvar här i kalix och jobba på Frasses resten av livet.. vill verkligen inte det. Haha x) fast ett jobb är ju ett jobb? men jag tycker att man ska välja ett yrke som man gillar och tycker är roligt att jobba med...man ska testa sig fram tills man hittar det man gillar lixom :)

Light me Up

Sitter i soffan för tillfället, ska nog ska snart gå upp och läsa några sidor från boken Of Mice And Men som vi har fått till uppgift att läsa ut till på tisdag till engelskan. ska försöka läsa ut den så fort jag kan, så att jag kan ha lite ledigt. Matten väntar också på mig, men det tar jag nån annan dag.

Idag har jag varit ute för det mesta med Freja, sen har jag sett på Aladdin med lille Theodor. I morgon blir det att stiga upp tidigt med freja, sen fara och umgås med Hanne som har kommit hem i dag! Har inte heller fått min kamera ännu! hade verkligen behövt den nu eftersom att Johanna frågade om jag skulle komma och fota på ljusmanifestation för narkotikans offer... men jag kunde inte pga att jag inte har någon kamer! Arg.. nä nu ska jag gå å läsa så jag är ledig resten av kvällen!


In Looove..

jag älskar The Pretty Reckless nya album :) Tycker att Taylor Momsen som är sångare i bandet  liknar väldigt mycket Cherie Currie som var sångare i The Runaways långt bak i tiden! se bara på dom här bilderna !


Cherie Currie



Taylor Momsen


Cherie var också ung (ungefär samma ålder som Taylor) då hon startade med musiken, men slutade ganska snabbt pga att hon hade såna stora drogproblem. Hoppas inte Taylor får samma problem som henne...

Blomkålssoppa!

Idag ska jag läsa ut min engelska bok, den är ju trots allt bara 106 sidor :) sen ska jag laga Blomkålssoppa till middag, såg ett matprogram på teve då dom gjorde det och de såg riktigt gott ut, dessutom lätt att göra ! sen om jag hinner ska jag nog umgås med Hunny Bunny ! hon har ju kommit hem i dag! :D men nu ska jag sätta igång med läsandet, hejs !


Horror Night !

Skräckfilms afton hos mig ikväll, har tankat ner 3 skräckfilmer/ komedi :)

1. A Nightmare On Elm Street



2.The Amityville Horror



3. Shaun Of The Dead



Det här är en skräck/komedi :)

Trötter...

Ligger just nu ihop kurad i hörnet av min stora säng så att mer än hälften är tom. Jag är helt slut, veckan har varit tuff, eller denna månad. Men nu har jag en chans att återhämta mig igen, i tio långa ( Förhoppningsvis )dagar. Under lovet kommer jag nog inte hinna göra så mycket än att läsa ut engelska boken, göra matte kapitlet klar och plugga till provet och umgås med kompisar om jag har tid, Men Hanne ska jag umgås med, har saknat henne :(

På fredagen efter lovet drar jag till uppsala! ska bli SÅÅ roligt att träffa min bror igen, det var så länge sen sist tycker jag. Hade helst velat fara själv dit, men då hade jag behövt betala resan själv. men jag ska inte shoppa, i alla fall inte mycket. jag vill bara se på film, snacka, gå på bio, umgås med Amanda och David :) längtar verkligen! Freja ska också med till Uppsala så att hon får träffa dom. och så ska vi ju se Hannas lilla bejsa som mest troligt kommit i dag, har inte fått så mycket information... i alla fall så ska jag sova nu, i morgon kommer Jenny, anneli kanske Mathilda, josse och Anna men dom visste inte, vi ska nog bara se på SKRÄCK FILMER... OjOj, jag kommer nog inte kunna sova nånting natten till söndag.

Godnatt och dröm söööta drömmar :)


Awesome daay ;)

I dag har vi fått planera våran musikvideo , alltså bestämma låt, göra bildmanus, en synopsis, rekvisita lista, " skådespelare"! Mia Lång kommer att vara våran huvudroll och ska typ bli sminkad som en transvestit x) och vi kommer förhoppningsvis spela in nästan allt folkans disco lokal! nu måste man bara hitta en massa statister som måste dansa som dårar på dansgolvet! men nu ska jag snart dra i väg till min syrra på middag !

Här är lååten ! ( kanske inte den bästa, men jag tror att det kommer bli roligt att göra musikvideo till den ! )

Semi Precious Weapons-Semi Precious Weapons



Min hund har...

.. BÖRJAT JUCKA!? alltså jag fattar inte, är det inte bara hanhundar som juckar? jag märkte precis att hon har börjat jucka och jag blev CHOCKAD x( buhää..

Kameran!

ÅÅååh jag vill ha min kamera nuu! den har inte kommit ännu och det har gått typ 11 jobbdagar.. alltså den skulle komma på typ 5-7 dagar. jag vill i alla fall ha den Innan Lovet så jag kan fota då!

Photoshoot!

Nu har jag redigerat klart lite bilder :) Hoppas ni gillare !









Kanske visar lite mera sen ;)

Kan inte hålla...

...Ögonen öppna mera, nu måste jag sova! Gonatt..

Hello there..

sitter i sängen ( som vanligt ) och väntar på nåt bättre att göra...I morgon äre skola igen och jag längtar inte! fast lite grann för då kan jag redigera lite bilder på lunchen :) Kommer att lägga ut lite bilder från fotograferingen i morgon så glöm inte att kika in då! Hoppas att jag får kameran i morgon!! jag vill ut och fota lite Awesoma bilder !

måste räkna matte i morgon och resten av veckan för vi har prov efter lovet och jag är långt ifrån färdig med kapitlet ännu... PAAANIIK..

SiiideCuuuut

Sitter just nu med färg i håret :) vilken färg tänker jag inte säga... men jag funderar på att göra en sidecut såhäär !

Att jag inte rakar bort hela sidan , utan UNDER luggen så att jag kan flippa över luggen när jag vill så jag har en sidecut :) det var mamma som kom på det , så hon ska nog fixa det nästa vecka ( Hon är frisör för er som inte vet ) de kommer nog bli riktigt naajs :)


Canon eos 550D

får min Canon eos 550D nästa vecka :)


Oj Oj OJ!

Idag har  vi fotat i studion i alla fall jag och linda :) hår och makupe skulle ju fixa en modell till en kändis och sen skulle vi på mediaprogrammet fota. jag skulle vara med Elin Sandberg och viktoria morin skulle vara barbra striesand. var jääääääätte nervös kvällen innan vi skulle fota för att jag inte riktigt visste vilket ljus och hur inställningarna på kameran skulle vara! så jag fick inte mycket sömn i natt på grund att jag satt å tänkte på det he He. men när vi väl fota så blev bilder jätte bra , Bättre än  förväntat! riktigt nöjd alltså :D:D längtar till på måndag då vi får redigera och kolla igenom bilderna ordentligt :)

I alla fall nu ikv så har Jenny, Anneli, Fanny och mathilda varit här och vi har käkat midda och sett på film , har varit roligt , men nu är jag helt döööd från att stressa hela dagen och vara värd på kvällen !så nu ska jag sooooooovvaaa lääääääääängeeeeeeee :)


GOODNATT

Hej Halå!

dålig updatering ? svaret är ja. i alla fall i dag har vi varit till studion och fotat en massa fina bilder på klassen ! sen for vi till folkhögs och kollade på kläder till våran fotouppgift vi har på fredag.  Ledig i morgon vilket innebär;
* Städa rummet och projektorrummet
* räkna matte
* göra engelska uppgift
* gå ut med freja ett antal gånger :)


det är min dag i morgon !


orkar inte lägga ut några bilder från fotograferingen, de får bli en annan dag helt enkelt.

( när jag får min systemkamera så kommer det bli en hel del bilder i bloggen! )

Nu ska jag (försöka) sova ! hejs!

en riktig film helg!

jag har sett Toy story 3, Prince of persia, The runaways.. och nu ikv ska jag se på The last airbender och thelma and louise x) är riktigt förvånad att jag inte har sett nån skitfilm....det var längesen jag har sett så mycket film som nu, har mest sett serier.. men nu ska jag gå å renbädda min säng och sen bädda ner mig där också! Hejs! ;)

The runaways !

Filmen var skitbra faktiskt!



4/5 tummar upp!

Söndag..

i dag ska jag skriva klart repotaget..

Hårfärg..




skulle vilja ha denna hårfärg och längden på håret också.. ska nog färga de så, eller morsan ska i alla fall försöka har hon sagt.. har väldigt mycket olika färger i håret så det kan bli hur som helst lixom x)

Vill förlänga håååååååret nu .. :( vill inte vara korthårig mera.. Buhuuu...

Lördag 16 oktober

jag har nästan skrivit klart min uppgift som är till på måndag.. i morgon ska jag korrektur läsa igenom det och skriva det som fattas.  men nu har jag i alla fall tagit paus för kvällen, har faktiskt jobbat med det hela dagen, från klockan ett till åtta. har tankat hem två filmer :

Prince of persia



den känns lite B aktig men simon säger att den faktiskt var bra så jag ger den ett försök.

The runaways





Nu ska jag se på film! Laaaateeeers!

To do list!

I dag ska jag :
- Intervjua Morfar !
- Göra Historia läxan...

I helgen ska jag :
- Skriva klart artikelgrejsimojset!
- göra klart trafikkunskapen!


Om jag hinner ska jag :
- RÄKNA MATTE...

Det är de jag ska göra resten av veckan!


Happy birthday to mee ! ;D

I dag fyller jag 17 år! men min födelsedag är slut om bara två timmar :( men jag är i alla fall nöjd med dagen ! fick ett par SkullCandy hörlurar av johanna Och dom är riktigt AWESOME, ljudet är skitbra ! Så tack så jätte mycket Johanna :) Hon kunde inte vara här nu i dag men hon kommer hem den 20:e oktober ! då ska hon komma  fika... jag fick också lite pengar och body scrub och body butter å annat sånt :) ska faktiskt beställa hem en Canon eos 550D från skolan på fredag :D Yeeey :D lite glaad :P men nu ska jag bara myyyyysa resten av kvällen . godnatt!

ingen sömn..

Ingen sömn inatt men who needs it lixom !  när morsan kommer hem från hästarna ska vi fara och handla för att jag ska BAKA  till mitt lilla födelsedagskalas på Onsdag ! jag ska baka:

-Chocolate  chip cookies
-Banankaka
-Morotskaka
-Bulla
-mockarutor
-muffins
-Rulltårta

Favvisar :)

jaa alltså jag hade ju gjort en lista för gaaanska så länge sen om dom filmer jag tycker är bäst! här är  en ny:


jag glömmer alltid bort vilka filmer jag har sett.. haha, så listan är ju inte riktigt Complete..



Två filmer jag vill se :


har aldrig kommit till att se den.. men jag vill se sen eftersom alla säger att den är bra ;)




Jag vill verkligen se Inception! men jag ska vänta tills den har kommit på HD och tanka ner den hehe :)

THE MASK


Tonight ska jag se på  THE MASK med Jim Carrey ! den filmen är Awesome,pårikt!
alla borde ha sett den alltså.. fast vi får se om den är lika bra som den var för många år sen.



Laaateers!

Tomorrow...

I morgon ska jag intervjua min moffa :) ska spela in de på video å allt ! :P hej å hå.. aldrig tidigare har jag gjort egna skolarbeten frivilligt! vad har hänt lixom x)

Men det ska faktiskt bli roligt och intressant och höra vad han säger om Sandträsk sanatorium :)

Ten years after-I'd love to change the world.

(Politics)



Everywhere is freaks and hairies Dykes and fairies Tell me where is sanity? Tax the rich Feed the poor Till there are no rich no more? I'd love to change the world But I don't know what to do So I'll leave it up to you Population keeps on breeding Nation bleeding Still more feeding, economy Life is funny, skies are sunny Bees make honey Who needs money? Monopoly I'd love to change the world But I don't know what to do So I'll leave it up to you World pollution There's no solution Institution, electrocution Just black and white Rich or poor Them and us Stop the war I'd love to change the world But I don't know what to do So I'll leave it up to you


Uäääk!

Så jävla förbannad.....Usch.. jag förstår inte alls!

Trött...

Är trött som fan.. jag har inte sovit mycket denna vecka, kanske fyra timmar per natt och de blir sammanlagt 20 timmar har jag sovit i veckan.. alltså man ska typ sova 8 timmar per natt för att funka normalt.. och jag har bara sovit en 2 1/5 femtedel  delar av de denna vecka! man jag har haft större problem, när jag var liten och hade för första gången sett the ring oh the grudge så kunde jag sitta uppe HELA natten och kolla in i ett hörn för att se om hon satt där och jag innbillade mig att om jag tittade bort så skulle hon komma och ta mig! jaa, jag har varit lite Cepe heeh.. ( är fortfarande de x))

Jo en annan grej! alla har ju hållt på å prata om santräsk och deras sanitorium, eller vad de nu var och säger att de brände upp folk levande där. men jag tror inte på det eftersom att jag fick höra ikväll av maud dom hade patienter som hade toberkulos och behandlade dom där. Dessutom så var min Morfar  en av de första som hade tuberkulos och behandlades på detta ställe.. jag tyckte det var vääääldigt intressant! så jag funderar om jag ska göra en intervju imorgon med honom och sedan göra en artikel. är väldigt nyfiken hehe :)

RSS 2.0